71d6b745 a8f9 414a a8a9 a4d723e04243Zajímá Vás jak vyrábět kvalitní kopečkovou zmrzlinu tradiční řemeslnou cestou podle italských receptur? Rádi byste se dozvěděli něco víc o přípravě kvalitních základů z poctivých surovin, které dají Vaší zmrzlině jedinečnou chuť? Pak právě pro Vás je tu náš kurz pravého italského gelata. Kurzem Vás provede přední italský odborník na výrobu tradičního italského gelata, pan Cristiano Cremaschi.

Účastník bude mít po absolvování kurzu základní informace o jednotlivých způsobech přípravy gelato a sorbetu, jejich výhodách a technologické náročnosti. Na základě tohoto kurzu se budete schopni rozhodnout, jakým způsobem chcete gelato vyrábět a kolik času a finančních prostředků k tomu budete představovat, ať už je to začátečník, nebo někdo, kdo chce posunout svoji stávající výrobu o krok vpřed.

Co Vás čeká:

  • teoretický úvod do výroby zmrzliny:výběr surovin, tvorba receptury, jaké stroje budete potřebovat?
  • výroba gelata: mléčný základ a základní příchutě (čokoládová, vanilková, pistáciová, ovocná)
  • výroba sorbetu z čerstvého a mraženého ovoce

Místo konání:

Sídlo firmy MALÁČ s.r.o., Matlachova 35, Brno

Termín: 06. 11. 2019 + 07.11.2019


Program:
10.00 – 12.00
Teoretická část a příprava na výrobu.

12.00 – 12.30
Prostor pro individuální konzultaci, drobné občerstvení.

12.30 – 15.00
Praktická část – výroba gelata a sorbetů

Vstupné: 150 Kč
Rezervace na emailu:
nebo na čísle +420 736 484 539.

Napadá Vás otázka, na kterou chcete na semináři slyšet odpověď? Nenašli jste v programu přípravu příchuti, kterou toužíte vidět? Napište nám a bude-li to v našich silách, zakomponujeme Vaše požadavky do programu.


Dále by vás mohlo zaujmout:
Během ledna se bude konat několikadenní školení italské cukrařiny a výroby gelato a sorbetů přímo v Itálii. Pokud Vás listopadový seminář pro výrobu gelata opravdu nadchne, máte možnost se ho zúčastnit. Na přesný termín, program a cenu kurzu se můžete ptát na semináři nebo kontaktovat Veroniku Šťastnou.

 

akademie 1