Vážení přátelé,

všechny Vás srdečně zveme na letošní jarní zmrzlinovou akademii, kde si budete moci prohlédnout a ochutnat nové trendy pro výrobu točené i kopečkové zmrzliny. Co by letos nemělo v žádné cukrárně a kavárně chybět? A na čem to vyrobit? Jaké jsou současné trendy ve výrobě a prodeji? To všechno zodpovíme v úterý 29.03.2022 v Brně a ve čtvrtek 31.03.2022 v Praze.

Jaký je plán?

Od 10:00 do 13:00 _ vytváření receptur, výběr těch nejlepších surovin, osvědčené postupy výroby _ možnost konzultací s italskými profesionály

Od 13:00 do 17:00 _ ochutnávka všech příchutí, novinek i stálic, které by neměly ve vitríně chybět

 

Kde a kdy?

Brno: úterý 29.03.2022 od 10:00, Designhotel Noem Arch _

Odkaz na mapu.

 

Praha: čtvrtek 31.03.2022 od 10:00, Hotel Chvalská tvrz

Odkaz na mapu.

 

Musím se registrovat?

Nemusíte, ale uvítáme to :) , nebo na +420 548 217 353

 

aslider001