Zveme Vás všechny na podzimní kurzy Zmrzlinové školy z čistě přírodních surovin. Spolu s naším lektorem Vám odkryjeme tajemství úspěchu slavného italského zmrzlináře Alberta Palliniho, oceněného 3 kornouty slavným italským průvodcem Gambero Rosso. Tuhle cestu razíme už několik let, výroba zmrzliny z čistě přírodních surovin bez zbytečných "éček" je základem pro úspěch naší zmrzliny a může být i té Vaší. V dnešní době navíc výroba z primárních surovin ušetří spoustu peněz, které byste jinak museli věnovat do drahých prefabrikátů. Přijďte a naučte se, jak se vytváří receptury, jak se vyrábí zmrzlina, která se vyrábí takřka sama. Cena kurzu je 1.000,- Kč (bez DPH) na osobu.
Kvůli omezené kapacitě míst se , prosím , registrujte na: , nebo na telefonu +420 548 217 353
Co Vás čeká:
ÚTERÝ 29.11.2022 _ dopoledne _ začínáme v 09:30
- z čeho se zmrzlina skládá
- Jak se počítá receptura
- Jak postupovat, pokud receptura sedí, ale zmrzlina se mi nezdá
- Založíme paster
ÚTERÝ 29.11.2022 _ odpoledne
- Praktická ukázka počítání receptur
- Tipy a triky při počítání
- Výroba zmrzliny
- Testování a ochutnávka
STŘEDA 30.11.2022 _ dopoledne
- praktické ukázky výroby zmrzliny
- sami si vyzkoušíte zmrzlinu vyrobit (uvařit a vyrobit)
- ochutnávka a hodnocení zmrzlin
STŘEDA 30.11.2022 _ odpoledne
- tipy a triky při výrobě
- konzultace Vašich stávajících receptur
- diskuze účastníků