Zveme Vás všechny na podzimní kurzy Zmrzlinové školy z čistě přírodních surovin. Spolu s naším lektorem Vám odkryjeme tajemství úspěchu slavného italského zmrzlináře Alberta Palliniho, oceněného 3 kornouty slavným italským průvodcem Gambero Rosso. Tuhle cestu razíme už několik let, výroba zmrzliny z čistě přírodních surovin bez zbytečných "éček" je základem pro úspěch naší zmrzliny a může být i té Vaší.  V dnešní době navíc výroba z primárních surovin ušetří spoustu peněz, které byste jinak museli věnovat do drahých prefabrikátů. Přijďte a naučte se, jak se vytváří receptury, jak se vyrábí zmrzlina, která se vyrábí takřka sama. Cena kurzu je 1.000,- Kč (bez DPH) na osobu.
Kvůli omezené kapacitě míst se , prosím , registrujte na: , nebo na telefonu +420 548 217 353

Co Vás čeká:

ÚTERÝ 29.11.2022 _ dopoledne _ začínáme v 09:30

  • z čeho se zmrzlina skládá
  • Jak se počítá receptura
  • Jak postupovat, pokud receptura sedí, ale zmrzlina se mi nezdá
  • Založíme paster

ÚTERÝ 29.11.2022 _ odpoledne

  • Praktická ukázka počítání receptur
  • Tipy a triky při počítání
  • Výroba zmrzliny
  • Testování a ochutnávka

 

STŘEDA 30.11.2022 _ dopoledne

  • praktické ukázky výroby zmrzliny
  • sami si vyzkoušíte zmrzlinu vyrobit (uvařit a vyrobit)
  • ochutnávka a hodnocení zmrzlin

 

STŘEDA 30.11.2022 _ odpoledne

  • tipy a triky při výrobě
  • konzultace Vašich stávajících receptur
  • diskuze účastníků