- Podrobnosti
Vážení zákazníci,
zveme všechny začínající i pokročilé uživatele konvektomatů RATIONAL SCC, SCC WE a CM na listopadový termín Akademie Rational. Jedná se o jedinečnou příležitost vyzkoušet všechny novinky (nové fuknce konvektomatu Rational), poradit se se špičkovými odborníky a porovnat své dosavadní zkušenosti s ostatními uživateli. Akce je primárně určena pro stávající uživatele konvektomatů Rational, ale vítán je každý, kdo se chce nahlédnout pod ruce pravých kuchařských mistrů.
Jelikož účast na této akci je omezena kapacitou, prosíme, abyste se laskavě registrovali na emailu: , nebo na telefonu +420 736 484 539.
Místo a čas konání:
- Den: 13.11.2018
- Čas: 09:00 - 14:00
- Místo: Rational Academy, Průmyslová 5, Praha-Kyje.
- Podrobnosti
Znáte to. Už od srpna myslíte na to, jak budete zvládat všechen ten předvánoční shon, ve kterém se Vám vrší objednávky ánočního cukroví, silvestrovských pochoutek a do toho potřebujete zvládat i svoje běžné zákazníky. Pracovních sil na trhu je zoufalý nedostatek a to už vůbec nemluvíme o těch, kteří opravdu něco umějí. Nebo o těch, kteří mají ke vé práci vřelý vztah a upřednostní setrvání u Vás, než pracovat za lepí peníze někde v supermaketu..
Abychom Vám trochu odlhečili od těchto problémů (a pomohli Vám tak najít více času pro potřebné činnosti, rodinu či zábavu) máme pro Vás řešení, které se skvěle hodí do malých i velkcýh provozů. Obvykle nejvíce času strávíte tou nejméně efektivní činností, a v cukrárnách se jedná o věci, jako je vaření krémů či výroba odpalovaného těsta. A právě na tuto problematiku jsme se rozhodli soustředit tentokrát. Představíme Vám malé i velké pomocníky do Vašich provozoven, kteří Vám od této namáhavé práce ulehčí.
CheCrema:
Stolní vařič krémů a stroj na odpalované těsto s kapacitou od 2,5 do 7 kg. Stroj je určen pro malé cukrárny či řemeslné výrobny, které si chtějí ulehčit práci a uvolnit ruce, případně se chtějí věnovat výrobě vlastních marmelád nebo třeba povidel. Také odlehčení od namáhavé výroby odpalovaného těsta, zápary či krémů. Silnou stránkou stroje je dotykový displej s možností ukládání programů v několika krocích, rychlá výroba (zkrácení času výroby až o 30 %), možnost nastavení zahřívání s přesností na 1 °C, a v neposlední řadě rovněž nízká spotřeba elektrického proudu. Cena stroje se pohybuje od 145.000,- Kč ( bez DPH ) ... což je zrhuba tolik, kolik Vás stojí jedna cukrářka na půl roku.. jenže stroj Vám zůstane, že..
Vařič krémů, stroj na odpalované těsto, výrobník marmelády a v neposlední řadě i kombinovaný stroj na kopečkovou zmrzlinu. To vše je Cremagel 5-10. Jedná se o skvělého pomocníka do cukráren a pekáren, které už nebaví ruční výroba krémů či čokolády, a rádi by si uvolnili ruce pro důležitější činnost. Kromě dokonalého vymíchání krémů bez hrudek můžete očekávat i vypracování a zchlazení odpalovaného těsta, stroj pro výrobu karamelu nebo stroj pro temperování čokolády. Díky dvěma různým velikostem válce se přizpůsobí každému střednímu provozu (2 - 5 kg X 4 - 10 kg) a navíc Vám umožní v letních měsících vyrábět vlastní zmrzlinu. Pokud byste neměli zájem zrovna o zmrzlinu, pak urččitě využijete jeho další možnosti, jako jsou výroba jamů a marmelád, vlastních náplní nebo perníkového těsta. Nově je stroj k dostání s dotykovým displejem, a cenově jej lze pořídit od 160.000,- Kč ( bez DPH ). Jak stroj funguje si můžete prohlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=oNx9yXVjhwk
Pokud hledáte rolls-royce mezi vařiči krémů, pak jste na něj narazili. Víceúčelový cukrářský stroj Ribot patří k absolutní špičce na trhu. Byl konstruován ve spolupráci s těmi nejlepšími cukrářskými mistry z Itálie a Francie a jeho výsledek nyní najdete v tomto stroji. Pomocí dotykového displeje si můžete vybrat z více než 900 programů pro výrobu krémů, sněhu, odpalovaného těsta, perníkového těsta, ganache, fruta poché, makronek, marmelád, ale například i olivovou nebo pomerančovoou pastu. Možnost nastavení různých rychlostí (a směrů) otáček, jeden cyklus má až 7 kroků, sám hlásí kdy se má přidat další ingredience. Na výběr je ze 4 velikostí stroje, máte tak jedinečnou možnost si tento skvělý cukrářský stroj pořídit jak pro malou provozovnu, tak pro pekárnu. Stroj sám je schopen nahradit 2-3 cukráře a proto jeho cena není až tak závratná, začíná od 350 tisísc bez DPH.
Pokud jste majiteli či vedoucími pracovníky pekáren, pak Vás asi předešlé stroje moc nenadchly. Je to asi proto, že jejich kapacita je příliš malá, než aby se Vám výroba v nich vyplatila. Pro střední a průmyslové pekárny doporučujeme naše stroje Termocrema. Jejich kapacita je dostatečná, neboť začínají od 15 litrů, ale vyrábět můžete až do 180 litrů. V nabídce jsou v této době 2 verze , levnější s analogovým , a dražší s dotykovým displejem. Obě verze umí připravit základní sadu pekařských náplní (žloutkový krém, pařížskou šlehačku, ganache, marmeládu, jamy, čokolády) + umí vymíchat odpadlované těsto či záparu + mají volné programy pro Vaše speciální produkty. Ovládání i údržba jsou snadné, kontrola produktu přes průhledné vrchní víko taktéž. Cenově se stroje pohybují od 300 tisíc bez DPH...
- Podrobnosti
Rádi bychom Vás pozvali na největší evropský pekárenský veletrh IBA Munchen 2018. Tento pekárenský veletrh se zaměřuje jak na tradiční peekárny, tak i na menší řemeslné výrobny, pro které může přinést zajímavé doplňky pro usnadnění každodenní práce. Najít tu lze i moderní pekárenské trendy, získáte tak náskok proti konkurenci, protože zjistíte, co je právě in!
Kdy se veletrh koná? Od 15. do 20. září 2018.
Jakou expozici byste na IBA podle nás neměli vynechat?
Rondo Burgdorf: hala A1, stánek 110 a 111. Špičkový výrobce strojů a linek na zpracování jemného těsta.
Bakon: hala A2, stánek 380. Váš specialista pro špičkové cukrářské stroje.
HOBA B.V.: hala B1, stánek 410. Krájecí a balící stroje či linky.
Domino s.r.l.: hala A2, stánek 185. Váš specialista na stroje pro řemeslné pekárny.
Mac.Pan: hala A1, stánek 310. Váš specialista na stroje pro řemeslné pekárny.
Telme s.r.l.: hala A2, stánek 100. Vařiče krémů, výrobníky šlehačky, výrobníky kopečkové zmrzliny, výrobníky čerstvé kopečkové zmrzliny.
Pokud budete mít čas a chuř, rádi se s Vámi uvidíme na stánku některých z našich partnerů, nebo na malém Octoberfestu uprostřed výstaních hal ;-)
Pokud máte zájem o volné vstupenky, kontaktujte nás na: , nebo na: +420 548 217 353
- Podrobnosti
Přinášíme pro Vás žhavé novinky právě skončeného veleterhu IBA Munich 2018. S některými z Vás jsme se potkali přímo na stáncích našich partnerů. Těm , se kterými jsme se nepotkali , se nyní pokusíme v kostce představit ty novinky, které zaujaly nás.
Rondo Burgdorf:
Není lehké být špičkovým dodavatelem mnoho let za sebou. Rondu se to daří a letos přineslo i něco navíc, novou kompletní linku na výrobu tyčinek. Vybrat si lze z několika typů výkonností i tvarů.
EBAK KZ & company:
Řečtí výrobci nemají v Česku moc velkou tradici, nicméně se domníváme, že právě tento by svoji šanci dostat měl. Linky pro výrobu jemného pečiva, sušenek nebo tyčinek, které se svou dokonalostí sice nerovnají linkách od Ronda či Fritsche, ale jsou rozhodně flexibilnější a cenově dostupnější.
DOMINO srl:
Výrobce, kterého už několik let zastupujeme pro český trh opět přišel s novinkou, která potěší všechny, kdo chtějí pracovat s živým kvasem či vlastními kvasnicemi. Fermentační nádoby na pěstování kvasu (kvasomaty) jsou nyní dostupné ve verzích od 30 do 180 litrů, jsou tedy jak pro pizzaře tak pro pekaře. Výhodou našich kvasomatů je, že mají dvojité ovládání, ve kterém si nastavujete míchání, teplotu i dobu fermentace. Ovládání je buď s analogovým displejem nebo s doytkovým displejem.
Telme Spa:
Tradiční italský výrobce zmrzlinových strojů, výrobníků šlehačky a vařičů krémů. Novinkou je nová generace vařičů krémů od 5 do 180 litrů, které uspokojí malé cukrárny i velké pekárny. Nová generace je s dotykovým displejem, programováním o nastavením podle Vašich představ.
Crystal & Smach Co. :
Nová generace automatických strojů na točenou zmrzlinu. Nový design, nový systém poléváním syrupy.
- Podrobnosti
Gelshow on air... náš unikátní stroj GELSHOW 2x3 byl v rámci Mezinárodního dne dětí v pořadu Sama doma v České televizi Brno. Jak stroj funguje, v čem je unikátní, jaké jsou zmrzlinové trendy a jak poznat dobrou zmrzlinu? I o tom si povídala naše školitelka Veronika Šťastná.
Gelshow on air:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1148499747-sama-doma/318291310030011/
Fotoprezentace:
https://www.facebook.com/malac.cz/