Zákusková vitrína Sevel Baroque, zmrzlinová vitrína Sevel Smyrna New a další kompletní vybavení cukrárna a kavárny Mlsoun v historickém centru Hradce Králové. Mlsouni jsou pověstní skvělou čokoládou, kávou a nyní i vlastními zákusky a zmrzlinou. Prvotřídní suroviny, vlastní pražička kávy, vlastní výroba zmrzliny a skvěle vyškolený personál. I to jsou důvody, proč se v pořadí již třetí provozovna Mlsounů rychle etablovala na královehradeckém trhu.Zákusková vitrína Sevel Baroque, zmrzlinová vitrína Sevel Smyrna New a další kompletní vybavení cukrárna a kavárny Mlsoun v historickém centru Hradce Králové. Mlsouni jsou pověstní skvělou čokoládou, kávou a nyní i vlastními zákusky a zmrzlinou. Prvotřídní suroviny, vlastní pražička kávy, vlastní výroba zmrzliny a skvěle vyškolený personál. I to jsou důvody, proč se v pořadí již třetí provozovna Mlsounů rychle etablovala na královehradeckém trhu.

Dodaná technologie:

Prodejní výrobník kopečkové zmrzliny Gelshow 2x3 od italské společnosti Telme. Každý válec se ovládá samostatně a máte tak unikátní možnost vyrábět 3 druhy zmrzliny o zcela odlišných základech. Tento jedinečný koncept je jedním z hitů v Evropě, protože přími před zraky zákazníků vyrábíte kopečkovou zmrzlinu, aniž byste potřebovali vitrínu, šoker a konzervátor.

Například v Mauk GMbH jsme vyráběli bílou čokoládu (smetanový základ), relaxační zmrzlinu borůvka s mátou (sorbet) a vegansko zmrzlinu fenykl (použit olivový olej). Názorně tedy vidíte, že vybrat si může opravdu každý, ať je alergik nebo vyznává zdravý životní styl. Pro doplnění dokonalosti jsme každou příchuť doladili ještě kousky (čokolády, borůvek, fenyklu), což podtrhuje svěžest a čerstvost připravené zmrzliny.

Zkuste i Vy nabídnout pravé italské gelato ve svém bistru, kavárně či cukrárně...

Vybavení pravé italské gelaterie v obchodním centru Olympie v Mladé Boleslavi. Kavárna a geaterie Don Café se rozhodla zaměřit na výrobu zmrzliny z původních , staroitalských, receptů.  Díky kombinovanému výrobníku kopečkové zmrzliny Ribot 18 jsou schopni vyrábět vlastní syrupy, pasty, originální zmrzlinové základy. Za pomocí cukrářského setu vyrábí odpalované těsto, vyšlehávají šlehačku, vaří krémy a náplně.

Právě Ribot 18 je ideálním pomocníkem pro malé a střední cukrárny, které se rozhodly zaměřit na kvalitu nabízeného sortimentu s možností vlastních receptů a výroby z prvotních surovin.

Použitá technologie:

  • Výrobník kopečkové zmrzliny: Ribot 18 + cukrářský set
  • Zákusková vitrína: Baroque VU-1040 (speciální chladící systém proti vysychání zákusků)
  • Zmrzlinová vitrína: Millenium N 12G  
  • Výrobník šlehačky: Prima 2 (Telme)
  • Konzervátor zmrzliny: Gemm ARG 30
  • Šoker: Gemm BCB 05
  • Myčka: Silanos S030 PS
  • nerezový bar na míru, chladící stoly na míru ...

Zákusková vitrína Juka Dolce a zmrzlinová vitrína Juka Dolce Ice 18 pro nově otevřenou cukrárnu v Rohovládově Bělé. Skvělé zákusky, výborná káva a vynikající zmrzlina. To je více než jeden důvod, proč se zde zastavit při toulkách pardubickým krajem!

Dodaná technologie:

Cukrářské chladící vitríny Baroque Vision pro nově otevřenou cukrárnu Smile v Brně na Hrnčířské. Hlavním produktem této cukrárny jsou raw výrobky, jako jsou raw dorty, raw zákusky a raw minidortíky. Moderní a populární metoda raw (maximální přípustná teplota při výrobě je + 45 °C) zachovává všechna přírodní aromata, a klade tak velký důraz na kvalitu vstupní suroviny. Tak jako my, věřím i ve Smile všichni tomu, že dělat věci kvalitně se prostě vyplatí...

Použitá technologie:

Vitríny: Sevel Baroque Vision , speciální chladící systém, který nevysušuje zákusky, ani studené lahůdky (chlebíčky) !

Lednice: Liebherr FKS 5000 (statické chlazení proti osychání vložených surovin)

Stolařské práce dle přání zákazníka.