Jean Paul´s Bistro, Brno
V nově otevřené brněnské tržnici na Zelném trhu jsme otevřeli nový, unikátní provoz zaměřený na čerstvé italské pochoutky a sýry. Vlastní výroba těstovin ze semolinové mouky, pečlivě vybraná italská vína, sýry a další delikatesy. To vše si můžete vychutnat buď na místě, nebo si odnést domů. Jelikož majitel bistra je zároveň i šéfkuchařem, je kvalita připravovaných pokrmů více než zaručena.
Použitá technologie:
- Termika: indukční sporák a vařič těstovin Berner
- Výrobník těstovin: Fimar MPF2,5N
- Mycí technologie: myčka ATA AF520PS
- Chlazení: NORDline
- nerezové pracovní desky
- nerezová digestoř
Bistro Soupárna, Brno
Nové bistro francouzského střihu se zaměřením na polévky, saláty a výrobu vlastního domácího pečiva. Podle investora je polévkárna a francouzské bistro něco, co brněnské gastronomii chybí. Přijďte i Vy ochutnat něco málo z francouzské kuchyně...
Použitá technologie:
- Varná technologie: Berto´s (řada Macros 700)
- Konvektomat: Unox MindMap XEVC-0511 Plus
- Chlazení: NORDline
- Mytí: myčka Silanos A670 Digital
- Vitríny HKK Kubus na míru se zapuštěním do baru
- nerezový nábytek na míru
- kávovar: Electra S2 + freshový mlýnek Fiorenzato
Penzion Janka, Laa and der Thaya, Rakousko
Vybavení rakouského penzionu v příhraničním městečku Laa an der Thaya. V malé snídaňové kuchyni jsme použili moderní technologii šetrnou k životnímu prostředí, na které se v Rakousku klade obzvláštní důraz. Pro snídaňové bary si investor vybral oválné corianové desky, které doplňují kránou dispozici penzionu jen pár metrů od slavných lázní..
Pro penzion Janka jsme použili tuto technologii:
Varná technologie: konvektomat Retigo Orange Vision 623b, indukční deska Berner
Mycí technologie: Myčka Silanos A670F PS
Chladící technologie: NORDline UR 400, UR 200, UF 200
Stolařské práce, pracovní desky z Corianu, inventář...
Výdejna jídel Bzenecká, Brno
Kompletní vybavení výdejny jídel pro kulturní sál v Brně-Vinohradech na Bzenecké ulici. Nově otevřená výdejna jídel bude slouži všem občanům při obecních plesech a zábavách. Provozovna byla osazena nerezovým nábytkem na míru, barovou myčkou Winterhalter nebo chlazením NORDline.
Použitá technologie:
- Chlazení: lednice UR 400, chladící komora na odpad JK 79
- Mytí: barová myčka Winterhalter UC-L
- Ohřevná technologie: vodní lázně, vyhřívané zásobníky na talíře, elektrický kotlík na polévku
- Nerezová technologie: mycí stůl, nástěnné skříňky, nerezový regál, pracovní stůl, svařované dřezy na mytí termoportů, svařovaný servírovací vozík
Restaurace Sborovna, Brno
Kompletní vybavení znovuotevřené brněnské restaurace Sborovna. Majitelé baru a restaurace se zaměřili na čertsvé a lokální produkty, čímž směřují k uspokojení i náročných zákazníků. Při realizaci kuchyně i baru bylo pouužito i repasované vybavení (nerez stůl etc.) , které zvyšuje návratnost vložených investic.
Použitá technologie:
- Varná technologie: Bertos řada 700, konvektomat Rational SCC 61WE
- Mycí technologie: průběžná myčka Silanos N1300S
- příprava zeleniny Robot Coupe , výrobník těstovin Imperial ...
- nerezová technologie na míru (režon, vyhřívané nástavce, chadící stoly, vstupní stoly k myčce)
- výrobník ledu NTF SL 50 W
- stylový inventář (talíře, misky, šálky)