Kdo si může dovolit otevřít dvě pobočky během covidové pandemie? Že by jen všemocní velcí hráči na trhu? Ale kdeže.. Tomáš a Vilém, z dnes už opravdu slavné William&Thomas artisan bakery, to zvládli také. V dubnu 2020 otevřeli novou pekárnu na Jaselské a v dubnu 2021 otevřeli další pobočku v Brně na ulici Josefská. Fantastické pečivo francouzského šarmu, plné kvalitních surovin vč. vlastního pěstovaného omládku.  Jsme hrdí na to, že už od začátku jdeme touhle cestou společně a proto stojí za rozvojem těchto skvělých řemeslných pekáren i naše technologie.

Dodaná technologie:

  • Příprava těsta: hnětač MAG (100,80), planetový mixér Alba RE-22
  • Rozvalovací stroj Rondo Rondostar
  • Směšovače a dávkovače Deltamatic D3500 vč. chladiče vody
  • Dělení: automatická dělička MSRS
  • Chlazení: Gemm, EFN a EFB
  • Kynutí: stopkynárna Gemm AFVL40 s regulací vlhkosti
  • Pečení: pekařské pece Unox BakerTop, MindMap Plus
  • Automatická kráječka Delta DBA
  • nerezový nábytek, pečící plechy, bagetové plechy

Vybavení řemeslné pekárny U Hanáků ve Zlatých Horách. Poctivá ruční řemeslná výroba kváskového pečiva, jako je chléb, bagety, vánočky. V nabídce jsou i ručně vyráběné hořčice. Pokud budete v Jeseníkách, určitě se nezapomeňte zastavit v poctivé domácí pekárně pracujícími s přírodními surovinami a bez aditiv.

Dodaná pekařská technologie:

  • Pec: Unox BakerTop XECB-06EU-EPR
  • Hnětač: Berta 25
  • nerezový nábytek
  • ošatky na kynutí chleba
  • plechy na bagety
  • pekařské plechy

Vybudování kamenné pizzapece pro pizzerii Roma v Karlových Varech.

Použitá technologie:

  • zděná pizzapec RPM 140 wood

Vybavení řemeslné pekárny Carlini v Brně. Michaela a Antonio se rozhodli zvětšit svoji dosavadní pekárnu a přestěhovat se blíže svým zákazníkům do centra Brna, na ulici Smetanova. Pekárnu rozšířili o bistro s drobným občerstvením a zvětšil se i prostor pro školení a kurzy. Výroba loupáčků z kvásku, kváskových chlebů z mouky mleté na kamenných mlýnech, italské delikatesy přímo od farmářů a vinařů. Celé portfolio najdete na: www.carlini.cz

Dodaná technologie:

  • Etážová elektrická pec Esmach
  • Spirálový hnětač Esmach s připojení na vodu (směšuje a dávkuje vodu)
  • Elektrický konvektomat Unox ChefTop
  • myčka nádobí ATA B35PS
  • chladící stůl Gemm Planet
  • šokový zchlazovač/zmrazovač Gemm BCB05
  • lednice Liebherr
  • nerezový nábytek na míru
  • infralampy
  • chladící vitrína Cubus od HKK

Klasický koncpet pastafoodu zažívá v Brně značnou renesanci. Ačkoliv by se mohlo zdát, že všechny nabídky a přání jsou již vyplněny, přichází bistro Špageta s pokusem posunout tento trh zase o kousek dál. Vše je založeno na čerstvých surovinách, vlastní výrobě těstovin, pesta a dalších surovin, které do značné části určují, jak bude jídlo chutnat.

Použitá technologie:

  • Varná technika: RedFox
  • výrobník těstovin Fimar MPF 4N
  • chlazení NORDline
  • nerezový nábytek na míru