Zveme Vás na letošní první zmrzlinovou akademii, která se uskuteční ve dnech 4. a 5. dubna 2018 v pražském hotelu Chvalská Tvrz. Ve spolupráci s italským školícím centrem GELATO MASTER SCHOOL Vám bude k dispozici tým zkušených odborníků pro výrobu té nejlahodnější zmrzliny. Pod vedením Marca Adelfia a Caesare di Paola i můžeze sami vyzkoušet jak vybalancovat zmrzlinový základ tak, abyste dosáhli vždy dokonalého výsledku. Pokud již zmrzlinu vyrábíte a nejste s něčím spokojeni, pak Vám poradíme a zkusíme spolu najít řešení, které Vám umožní vyrábět tu nejlahodnější zmrzlinu na světě,
Program školení:
Středa 4. dubna 2018
- začátek od 10:00
- budeme se soustředit na vybalancování všech vjemů v točené zmrzlině (sladkost x kyselost, nášleh x hutná zmrzlina)
- ochutnávka novinek v oblasti točené zmrzliny bude probíhat kdykoliv během dne
- představení strojů: Smach EFE 2500, Smach EFE 4000 APS
- Speciální novinka: GELSHOW 2x3 VYUŽIJTE AKCE PRO LETOŠNÍ SEZONU, PŘÍZNIVÉ CENY JEN DO KONCE DUBNA!!!
Čtvrtek 5.dubna 2018
- začátek od 10:00
- budeme se soustředit na vybalancování kopečkové zmrzliny, tedy klasického italského gelata
- ochutnávka novinek z oblasti gelata bude probíhat kdykoliv během dne
- představení strojů: Ribot 10, Pratica 35-50, Evopasto 30, Prima 2
- Speciální novinka: GELSHOW 2x3 VYUŽIJTE AKCE PRO LETOŠNÍ SEZONU, PŘÍZNIVÉ CENY JEN DO KONCE DUBNA!!!
Ty, kteří se chtějí zúčastnit odborného semináře prosíme, aby se zaregistrovali na , nebo na 548 217 353
Kde se seminář koná?
Hotel Chvalská Tvrz, Na Chvalské tvrzi 858/1, Praha.
Těšíme na Vás!