Chcete začít vyrábět kvalitní italskou zmrzlinu? Nebo už ji dokonce vyrábíte ale rádi byste zkonzultovali poslední finesy? Pak právě pro Vás jsou kurzy italské Gelato master school, které se v příštím týdnu uskuteční v Praze a Brně. Na jednom místě budou specialisté na zmrzlinu i zmrzlinové stroje, dozvíte se, jaké jsou současné trendy a novinky, a kde je potřeba se nepřizpůsobovat a stát si za kvalitou.

K dispozici Vám budou zkušení školitelé z italského centra Gelatro master school, a odborníci na výrobu kopečkové i točené zmrzliny z naší firmy, i partnerské firmy Prego.cz.

Data a místa:

Praha: Hotel Chvalksá Tvrz, Na Chvalské Tvrzi 2. 26.02.2019

Brno: Hotel Noemova Archa, Cimburkova 564/9. 28.02.2019

 

Prosíme zájemce o kurzy, aby se předem ohlásili na telefonech: +420 736 484 539 Dalibor Šťastný,  +420 602 415 573 Martin Drábek