Cukráři pozor! Přichází pomocník do vaší výrobny, kerý ukončí úmornou a náročnou práci a přinese Vám čas a prostor na to, co je ve vašem podnikání opravdu důležité. Díky stroji Ribot vám odpadne řada namáhavých a zdlouhavých úkonů, které jste dosud museli dělat ručně. A víte, že už nějakou dobu je to zbytečné? Už od roku 2013 je Vám k dispozici užitečný pomocník, který zvládne vyrobit odpalované těsto, žloutkový krém nebo uvařit šlehačku. Díky několika výměnným nástrojům navíc můžete i krémy prošlehávat, nebo sekat ořechy na pastu, vyrábět marmeládu, ganáže i glazury. Jak tedy cukrářský stroj RIBOT funguje?
Ve svém válci umí zahřívat, chladit i mrazit. Můžete proto vložit ingredience jak hned na začátku, tak i v průběhu procesu výroby, což se hodí například u odpalovaného těsta nebo žloutkového krému. Zvolíte si program, který už vás sám provede pocesem výroby, upozorní na přidání ingrediencí a kolik času ještě bude potřebovat k výrobě. Vy se mezitím můžete věnovat jiným činnostem, při kterých využijete své kreativní dovednosti a šikovné ruce.
Pokud si chcete stroj sami vyzkoušet, přijďte za námi kdykoliv na náš showroom!
Hlavní výhody Ribotu oproti konkurenci:
- přehledný a snadno ovladatelný dotykový displej
- plná komunikace v češtině
- příslušenství pro celou cukrárnu (nůž na ovoce, nůž na sekání ořechů, míchadlo na tuhá těsta, šlehací metle pro krémy a šlehačku)
- 300 programů + kuchařka + volná místa pro Vaše programy!
- výstup USB pro kontrolu procesu výroby (HACCP)
Co naši zákazníci nejčastěji v Ribotu vyrábí:
- zmrzlinu (uvaříte zmrzlinový základ, dochutíte a vymrazíte)
- krémy (žloutkový krém, pudink, náplně)
- odpalované těsto (taky těsto na makronky, laskonky, pusinky, tartaletky...)
- vaječný likér (stále populárnější na Vánoce, stejně jako náplň)
- výroba karamelu
- výroba marcipánu
K čemu dalšímu mi může být Ribot užitečný:
- stroj pro výrobu ořechových past a másel (příslušenství sekací nůž)
- stroj na vaření a šlehání krémů či šlehačky (šlehací metle)
- stroj pro výrobu marmelád (ovocné marmelády, povidlí bez konzervantů)
- stroj pro vaření panna cotty
- stroj na výrobu ganáže, poche de fruta
- rozpouštění čokolády pro polévání a potahování
- výroba zápary
- výroba gumových medvídků, pendreků, marshmallows
Jak využiji Ribot v pekárně:
- vaření krémů
- výroba těst (odpalované, chlebové, pizza těsto)
- výroba zápary
Jak využiji Ribot v gastronomii (restauraci, bistru, hotelu):
- výroba vlastní majonézy, dipů
- vaření základů pro guláš, bolognese, bešamelu
- napařování zeleniny (vlastní speciální koše)
- vaření mořských plodů (vlastní speciální koše)
- vaření těstovin (vlastní speciální koše)
- výroba vlastních sorbetů, studených dezertů i zákusků
- výroba vlastní zmrzliny pro rauty a cattering
- výroba vlastních jogurtů a čerstvých sýrů
Krátké představení Ribotu si můžete prohlédnout na videích:
https://www.youtube.com/watch?v=QbQ86HpUcO0&t=218s
https://www.youtube.com/watch?v=lnp2_j5ngYs
https://www.youtube.com/watch?v=UNjk_77reQ0