Stále častějším a oblíbenějším konceptem se u nás stává výroba takzvané čerstvé kopečkové zmrzliny. Výrobníky dobývají i menší města, menší cukrárny a další provozovny, kde doposud nad zmrzlinou ani nepřemýšleli. Ačkoliv jsme stále přesvědčeni, že vyrábět zmrzlinu se má především tradičním způsobem, nechceme Vás ochudit o nabídku našich výrobců, kteří tuto možnost nabízejí. Kontinuální výrobníky jsem efektivním způsobem, kterak zpestřit svoji jarní a letní nabídky o kopečkovou zmrzlinu, která se vyrábí před zraky zákazníků a oni tak dostanou o důvod víc, proč ji ochutnat. Jaké možnosti tedy nabízíme?

Vivo Gelato:

Klasický výrobník, do kterého vložíte tekutý základ, který se následně vymrazí. V tom stejném výrobníku pak zmrzlina zůstává, dokud ji nevyprodáte. Řešení od 195.000,- Kč ( bez DPH )

 

+ výrazná úspora místa

+ prezentace a výroba přímo před zraky zákazníka = vjem stále čerstvé zmrzliny

- máme-li se bavit o struktuře a kvalitě zmrzliny, pak se bavme o prodeji během jednoho dne. Poté už zmrzlina ztrácí správnou strukturu, což je obecná vlastnost pro všechny kontinuální výrobníky

- omezený počet druhů proti klasické vitríně

 

Gelo Standard:

Výrobníky umožňující buď vymrazení a uchování ve stejném stroji, nebo můžete tekutý základ vymrazit ve stroji a poté vyjmout celé vědro a umístit jej do vitríny. Řešení od 360.000,- Kč ( bez DPH )

+ zmrzlina zůstane v optimální kondici stejně jako při výrobě klasickou cestou , tj. můžete ji mít ve vitríně i 3-4 dny

+ velká pestrost druhů

+ možnost celoročního využití vitríny pro zákusky nebo jiné Vaše výrobky (vitrína umí chladit i v pozitivních teplotách, nejen mrazit), což výrazně urychluje návratnost vložené investice

+ krásný design sladěný s provozovnou

- dražší řešení oproti Vivo gelato

- prostorově náročnější (kombinujete výrobník a vitrínu)