Kapacita kurzu je naplněna.
Dvoudenní profesionální kurz výroby zmrzliny z přírodních surovin.
Ve spolupráci s naším italským partnerem TELME S.p.A Vám přinášíme kurz výroby zmrzliny z přírodních surovin dle italských receptur. V teoretické části kurzu Vás školitel seznámí se základy balancování receptur. Dozvíte se, jak zjemnit chuť, zvýraznit ovoce nebo snížit sladkost. Druhý den kurzu probíhá výroba gelata a sorbetu podle vytvořených receptur.
Harmonogram:
Úterý 21. listopadu - teoretická část (složení zmrzliny, základy balancování, praktická ukázka počítání receptur, pasterace)
Středa 22. listopadu - praktická část (výroba zmrzliny, aktivní zapojení účastníků kurzu)
Po celou dobu kurzu je možné se ptát či přicházet s vlastními nápady. Důležité pro nás je, abyste získali znalosti, které ve své praxi zúročíte.
Kvůli omezené kapacitě se prosím registrujte na , nebo na tel. +420 731 652 351. Děkujeme.
Cena kurzu je 2.000,- za osobu. Pro absolventy kurzu máme připraveny zvýhodněné cenové nabídky na veškerá zařízení k výrobě kopečkové zmrzliny od společnosti TELME.
Posuňte Vaše dovednosti na vyšší úroveň.
Tým MALÁČ