Dvoudenní profesionální kurz výroby řemeslné zmrzliny z přírodních surovin.

Vážení zákazníci,

Zveme Vás na kurz výroby řemeslné zmrzliny. Absolvováním kurzu získáte přehled o jednotlivých surovinách pro výrobu vlastní kvalitní řemeslné zmrzliny, jejich vlastnostech a způsobu, jakým ovlivňují finální podobu zmrzliny. V teoretické části kurzu Vás školitel seznámí se základními recepturami a způsobem jak je vytvářet tak, aby zmrzlina odpovídala přesně Vašim představám o chuti, kvalitě a konzistenci. Kurz pokračuje praktickými ukázkami výroby gelata a sorbetu.

Harmonogram:

Čtvrtek 21. listopadu - teoretická část (složení zmrzliny, základy balancování, praktická ukázka počítání receptur, pasterace)
Pátek 22. listopadu - praktická část (výroba zmrzliny, aktivní zapojení účastníků kurzu)

Po celou dobu kurzu je možné se ptát či přicházet s vlastními nápady. Důležité pro nás je, abyste získali znalosti, které ve své praxi zúročíte.

Kvůli omezené kapacitě se prosím registrujte na   nebo na tel. +420 736 484 539. Děkujeme.

Cena kurzu je 2.000,- Kč bez DPH za osobu. V ceně je certifikát o absolvování kurzu, dále kompletní zmrzlinový manuál a všechny receptury, které spolu na kurzu vytvoříme.

Pro absolventy kurzu máme připraveny zvýhodněné cenové nabídky na veškerá zařízení k výrobě kopečkové zmrzliny od společnosti TELME.

Posuňte Vaše dovednosti na vyšší úroveň.