Dovolujeme si Vás pozvat na letos již 2. zmrzlinovou akademii, na které máte šanci se dozvědět pokročilé postupy pro výrobu pravého italského gelata, případně konzultovat svoje receptury s italskými mistry. Jako již tradičně se budeme věnovat nejen kopečkové, ale i točené zmrzlině a jejím novinkám pro sezonu 2017. Z těch vybíráme zmrzlinu s kousky pravého ovoce (ne z pasty!), pistáciovou z pravých sicilských pistácií a vanilkovou zmrzlinu s kousky pravých vanilkových lusků.

Právě kvalitní a chutná zmrzlina je základem úspěchu mnoha našich zmrzlinářů, kteří kopírují celosvětový trend zvýšené péče o zákazníky pomocí nečekaných zmrzlinových variací, jako je okurka, mrkev nebo bloody mary.

Z technologických novinek si budete moct prohlédnout Ribot 1000 (synonymum nejlepšího italského gelata), a Smach EFE 4000 Mix Combi (stroj pro zmrzlinu s kousky ovoce).

 

Kde a kdy nás můžete navštívit:

Brno, 18. dubna 2017, 10 - 15 hod

Hotel Noemova Archa, Cimburkova 9, Brno-Královo Pole. https://mapy.cz/zakladni?x=16.6062337&y=49.2188868&z=17&source=addr&id=9076506&q=Cimburkova%20564%2F9 

Praha, 20. dubna 2017, 10 - 15 hod

Hotel Chvalská Tvrz, Na Chvalské Tvrzi 858/11, Praha 9. https://mapy.cz/zakladni?x=14.5963379&y=50.1113604&z=17&source=addr&id=11658781&q=Na%20Chvalsk%C3%A9%20tvrzi%20858%2F1

 

V případě Vašeho zájmu na účasti na těchto seminářích nás , prosím , kontaktujte. Veronika Šťastná, , +420 739 208 285