Znáte to. Už od srpna myslíte na to, jak budete zvládat všechen ten předvánoční shon, ve kterém se Vám vrší objednávky ánočního cukroví, silvestrovských pochoutek a do toho potřebujete zvládat i svoje běžné zákazníky. Pracovních sil na trhu je zoufalý nedostatek a to už vůbec nemluvíme o těch, kteří opravdu něco umějí. Nebo o těch, kteří mají ke vé práci vřelý vztah a upřednostní setrvání u Vás, než pracovat za lepí peníze někde v supermaketu..

Abychom Vám trochu odlhečili od těchto problémů (a pomohli Vám tak najít více času pro potřebné činnosti, rodinu či zábavu) máme pro Vás řešení, které se skvěle hodí do malých i velkcýh provozů. Obvykle nejvíce času strávíte tou nejméně efektivní činností, a v cukrárnách se jedná o věci, jako je vaření krémů či výroba odpalovaného těsta. A právě na tuto problematiku jsme se rozhodli soustředit tentokrát. Představíme Vám malé i velké pomocníky do Vašich provozoven, kteří Vám od této namáhavé práce ulehčí.

 

CheCrema:

Stolní vařič krémů a stroj na odpalované těsto s kapacitou od 2,5 do 7 kg. Stroj je určen pro malé cukrárny či řemeslné výrobny, které si chtějí ulehčit práci a uvolnit ruce, případně se chtějí věnovat výrobě vlastních marmelád nebo třeba povidel. Také odlehčení od namáhavé výroby odpalovaného těsta, zápary či krémů. Silnou stránkou stroje je dotykový displej s možností ukládání programů v několika krocích, rychlá výroba (zkrácení času výroby až o 30 %), možnost nastavení zahřívání s přesností na  1 °C, a v neposlední řadě rovněž nízká spotřeba elektrického proudu. Cena stroje se pohybuje od 145.000,-  Kč ( bez DPH ) ... což je zrhuba tolik, kolik Vás stojí jedna cukrářka na půl roku.. jenže stroj Vám zůstane, že..

 

Cremagel 5-10:

Vařič krémů, stroj na odpalované těsto, výrobník marmelády a v neposlední řadě i kombinovaný stroj na kopečkovou zmrzlinu. To vše je Cremagel 5-10. Jedná se o skvělého pomocníka do cukráren a pekáren, které už nebaví ruční výroba krémů či čokolády, a rádi by si uvolnili ruce pro důležitější činnost. Kromě dokonalého vymíchání krémů bez hrudek můžete očekávat i vypracování a zchlazení odpalovaného těsta, stroj pro výrobu karamelu nebo stroj pro temperování čokolády. Díky dvěma různým velikostem válce se přizpůsobí každému střednímu provozu (2 - 5 kg X 4 - 10 kg) a navíc Vám umožní v letních měsících vyrábět vlastní zmrzlinu. Pokud byste neměli zájem zrovna o zmrzlinu, pak urččitě využijete jeho další možnosti, jako jsou výroba jamů a marmelád, vlastních náplní nebo perníkového těsta. Nově je stroj k dostání s dotykovým displejem, a cenově jej lze pořídit od 160.000,- Kč ( bez DPH ). Jak stroj funguje si můžete prohlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=oNx9yXVjhwk

 

Ribot 10-18-30-50:

Pokud hledáte rolls-royce mezi vařiči krémů, pak jste na něj narazili. Víceúčelový cukrářský stroj Ribot patří k absolutní špičce na trhu. Byl konstruován ve spolupráci s těmi nejlepšími cukrářskými mistry z Itálie a Francie a jeho výsledek nyní najdete v tomto stroji. Pomocí dotykového displeje si můžete vybrat z více než 900 programů pro výrobu krémů, sněhu, odpalovaného těsta, perníkového těsta, ganache, fruta poché, makronek, marmelád, ale například i olivovou nebo pomerančovoou pastu. Možnost nastavení různých rychlostí (a směrů) otáček, jeden cyklus má až 7 kroků, sám hlásí kdy se má přidat další ingredience. Na výběr je ze 4 velikostí stroje, máte tak jedinečnou možnost si tento skvělý cukrářský stroj pořídit jak pro malou provozovnu, tak pro pekárnu. Stroj sám je schopen nahradit 2-3 cukráře a proto jeho cena není až tak závratná, začíná od 350 tisísc bez DPH.

 

Termocrema 30-60-100-180:

Pokud jste majiteli či vedoucími pracovníky pekáren, pak Vás asi předešlé stroje moc nenadchly. Je to asi proto, že jejich kapacita je příliš malá, než aby se Vám výroba v nich vyplatila. Pro střední a průmyslové pekárny doporučujeme naše stroje Termocrema. Jejich kapacita je dostatečná, neboť začínají od 15 litrů, ale vyrábět můžete až do 180 litrů. V nabídce jsou v této době 2 verze , levnější s analogovým , a dražší s dotykovým displejem. Obě verze umí připravit základní sadu pekařských náplní (žloutkový krém, pařížskou šlehačku, ganache, marmeládu, jamy, čokolády) + umí vymíchat odpadlované těsto či záparu + mají volné programy pro Vaše speciální produkty. Ovládání i údržba jsou snadné, kontrola produktu přes průhledné vrchní víko taktéž. Cenově se stroje pohybují od 300 tisíc bez DPH...