Elektrická stopkynárna pro velkovýrobnu pizzy Don Giovanni v Lanškrouně. Stopkynárny využijí zejména ti pekaři a pizzaři, kteří potřebují zvýšit kapacitu výroby při zachování stávajícího modelu výrobu. Těsto je vždy čerstvé a nachystné in time. To je důležuté zejména pro výrobny s několikasměnným provozem.

Dodaná technologie:

Elektrická stopkynárna Provematic PS 21 (ABBU)

Kompletní vybavení pizzerie U Ezopa v obci Karštejn. Původní řecká taverna dostala nový vzhled i vybavení, tak aby odpovídala představám italského šéfkuchaře. Díky vysoké kvalitě technologie i surovin zvládne restaurace obsloužit přes 1000 hostů za den, což ocení jak hosté, tak i personál.

Použitá technologie:

Hnětač těsta: Fimar FN 25

Pizza pec: Pavesi RPM 140 wood

Chlazení: chladící stoly a saladety Gemm

Vybavení pizzerie Na Hřišti ve Frýdlantu nad Ostravicí. Kompletní dodávka výrobní technologie a baru. Perlou kuchyně je elektrická rotační pizza pec EffeUno Octagon 25, která zvládne vyrobit 72 pizz za hodinu. Dále v ní mohou připravit ryby, steaky, lasagne. Díky dokonalé izolaci nedochází k tepelným ztrátám, díky otočnému šamotovému talířy je připravovaný produkt neustále pod dohledem.

Dodaná technologie:

Kompletní vybavení pekárny a kavárny Coo laczek v Karviné. Tato řemeslná pekárna se zaměřuje na výrobu originálních indických koláčků z kynutého těsta s různorodými náplněmi. Pan Dúška, majitel a hlavní pekař, v jedné osobě si velmi potrpí na kvalitní suroviny, skvělý vzhled i chuť. Ačkoliv by se mohlo zdát, že tento trh je na Karvinsku již plný, opak je pravdou. Poptávka po kvalitních pekařských výrobcích, které osvěží obědovou či poradovou rutinu se naopak velmi zvyšuje. Pokud budete mít cestu do Karviné, určitě se zastavte v Karviné na náměstí, kde si můžete koláčky vychutnat spolu s vynikající kávou, kterou si můžete dopřát rovněž v kavárně Coo laczek.

Dodaná technologie:

Hnětení těsta: MacPan MXR 30

Dělička těsta: MacPan SMT 30

Stopkynárna: Gemm AFLV 20

Kynárna: Unox BakerTop

Pec: Unox BakerTOP XEBC 10-EU GBR

Kávovar: Electra + freshový mlýnek

Vybavení pizzerie Palermo v Karlových Varech. Díky zkušenostem kuchařů slouží pizzapec RPM 120 wood nejen k přípravě tradiční sicilské pizzy, ale i k přípravě ryb, lasagne, steaků a dalších vynikajících pokrmů. Zároveň se v peci peče vlastní pečivo, která má dokonalou příchuť olivového dřeva, a to opravdu přírodní!

Dodaná technologie:

Pizzapec: RPM 120 wood (stavěná na místě)

Chlazení: chladící stoly NORDline

Vakuová balička: VAC 260