QWERTY restaurant, Brno
Vybavení stravování veřejného provozu, firemní restaurace Artin, pro zaměstnance firmy i blízké okolí. Kuchyně je koncipována jak pro běžný stravovací provoz, tak pro rauty a cattering, což umožňuje pořádat firemní večířky přímo ve vlastní budově.
Dodaná gastronomická technologie:
- Varná technologie: Berto´s S900 (indukční multibodový sporák, elektrický sklopná pánev, elektrická fritéza)
- Konvektomaty: Retigo Blue Vision B1011b a Blue Vision B611i
- Mycí technologie: průběžná myčka ATA AT1201PS
- Mycí technologie baru: Winterhalter UC-L
- Indukční kuchyňský zákryt
- Šokový zchlazovač: Gemm BCB10
- Výčepní zařízení Lindr
- Chladící box na míru
- Nerezový nábytek na míru
- Chlazení: NORDline
- Další gastronomické vybavení: holdomat Lainox, kutr RM-Gastro, výrobník ledu Brema, krouhač zeleniny CL 30 Bistro Robot Coupe
Pivovar Prokopák, Praha
Kompletní dodávka gastronomického vybavení kuchyně a baru pro pražský pivovar Prokopák. Nově vybudovaný minipivovar na začátku krásného Prokopského údolí bude jistě cílem mnohých výletníků a vlastní vařené pivo zárukou, že jejich očekávání budou vyplněna.
Dodaná technologie:
- Varná technologie ATA, serie 700 (elektrický sklokeramický sporák, tálový sporák, gril a elektrická fritéza)
- Konvektomat Retigo Blue Vision B1011b
- Mycí technologie: ATA (průběžná myčka AT1000, barová myčka AL451PS)
- Chlazení: NORDline, Polair
- Šokový zchlazovač: Gemm BCB 05
- nerezový nábytek na míru
- Další: mikrovlnná trouba Samsung, nářezový stroj Graef, vakuová balička Henkelmann J42, kávovar Appia II
Základní škola Chýně, Chýně u Prahy
Pro nově vybudovou základní školu v Chýni jsme vybudovali zbrusu nové, moderní gastronomické centrum, které splňuje nejpřísnější požadavky mistra kuchaře. Mistra kuchaře nezmiňujeme jenom tak, neboť šéfkuchařem kuchyně je Martin Záhora, kuchař, který prošel předními českými i zahraničními restauracemi. Kuchyně nevaří jenom pro žáky školy, ale v odpoledních hodinách je otevřená i pro veřejnost, potažmo nachystaná na catering. V tomto složitém zadání jsme se pokusili o nemožné, tedy skloubit všechny výše vypsané požadavky s tím, že zvládneme obstát při náročném výběrovém řízení, kde se nehodnotila pouze cena, ale i kvalita materiálu, zpracování a celkové zkušenosti dodavatele. Obstáli jsme, a to i podle zpětné vazby provozu a investora...
Použitá technologie pro kuchyni a sklady:
- Varná technologie: Bertos Maxima 900 (sporák, kotel, pánev)
- Varné kotle: Gastrohaal 200 a 400 litrů
- Multifunkční pánev: Frima VCC 201 vč. příslušenství
- Konvektomaty: Retigo Blue Vision 2011 i (nová verze konvektomatů!)
- Hnětač tuhého těsta: MAG 200 (Domino srl)
- Chlazení: NORDline a GEMM
- Myčka černého nádobí: ATA ALPO1
- Chladící a mrazící boxy na míru s externím agregátem
- Škrabka zeleniny Vares
- Vakuová balička Henkelmann Jumbo 42
- nerezový nábytek s celonerezovými pracovními deskami, sílou materiálu 1,5 mm a kvalitou H1 a H2
- duralové regály Edesa
Použitá technologie pro výdejnu jídel:
- Výdejní horké vany s automatickým napouštěním a vypouštěním
- Chladící ostrov pro výdej salátů
- Chladící samoobslužné vitríny Kubus
- Tunelová myčka: Silanos T3000 vč. nezbytného príslušenství
- režony pro ohřev talířů
- banketové vozíky Abner
- autonatický výrobník čaje Bonamat B20
- sodobar
- výdejní terminál jídel na čipy
- inventář
Restaurace Akvárna , Brno
Kompletní vybavení restaurace Akvárna v Brně. Ojedinělý koncept marocké kuchyně kombinovaný s dalším pestrobarevným foodkonceptem, to je nejedna pozvánka pro návštěvu. Na čepu moravské minipivovary, k jídlu vše od tajini, přes citronové kuře, až po pivní sorbet či želé z proseca. Neotřelý koncept připravovaný z čerstvých surovin, tradičním způsobem a s láskou.
Použitá technologie:
- Varná technika: Berto´s , řada Macros 700 (indukční sporák, infračervený sporák, gril, tálový sporák, fritéza)
- Mycí technika: myčka ATA AL 402 PS (myčka se studeným oplachem pivních sklenic)
- Chlazení: NORDline (UR, UF)
- výrobník ledu NTF SL30
- nerezový nábytek na míru (režon, chladící stůl, mycí stoly, nerezový obklad zdi)
Hotel Barceló, Brno
Nové mycí centrum s tunelovou myčkou Kromo LK10010 Premium. Špičkové mycí centrum, které umyje všechno nádobí z hotelu v krátkém časovém horizontu, zachování nejvyšších standardů hygieny a ergonomie. Rekuperace vodních par a mycí vody snižuje spotřebu vody na neuvěřitelný 1 litr na koš! Optimální nastavení předmycí a sušící zóny výrazně snižuje spotřebu mycího a oplachového prostředku.