Vybavení stravování veřejného provozu, firemní restaurace Artin, pro zaměstnance firmy i blízké okolí. Kuchyně je koncipována jak pro běžný stravovací provoz, tak pro rauty a cattering, což umožňuje pořádat firemní večířky přímo ve vlastní budově.

Dodaná gastronomická technologie:

  • Varná technologie: Berto´s S900 (indukční multibodový sporák, elektrický sklopná pánev, elektrická fritéza)
  • Konvektomaty: Retigo Blue Vision B1011b a Blue Vision B611i
  • Mycí technologie: průběžná myčka ATA AT1201PS
  • Mycí technologie baru: Winterhalter UC-L
  • Indukční kuchyňský zákryt
  • Šokový zchlazovač: Gemm BCB10
  • Výčepní zařízení Lindr
  • Chladící box na míru
  • Nerezový nábytek na míru
  • Chlazení: NORDline
  • Další gastronomické vybavení: holdomat Lainox, kutr RM-Gastro, výrobník ledu Brema, krouhač zeleniny CL 30 Bistro Robot Coupe

 

Kompletní dodávka gastronomického vybavení kuchyně a baru pro pražský pivovar Prokopák. Nově vybudovaný minipivovar na začátku krásného Prokopského údolí bude jistě cílem mnohých výletníků a vlastní vařené pivo zárukou, že jejich očekávání budou vyplněna.

Dodaná technologie:

  • Varná technologie ATA, serie 700 (elektrický sklokeramický sporák, tálový sporák, gril a elektrická fritéza)
  • Konvektomat Retigo Blue Vision B1011b
  • Mycí technologie: ATA (průběžná myčka AT1000, barová myčka AL451PS)
  • Chlazení: NORDline, Polair
  • Šokový zchlazovač: Gemm BCB 05
  • nerezový nábytek na míru
  • Další: mikrovlnná trouba Samsung, nářezový stroj Graef, vakuová balička Henkelmann J42, kávovar Appia II

Pro nově vybudovou základní školu v Chýni jsme vybudovali zbrusu nové, moderní gastronomické centrum, které splňuje nejpřísnější požadavky mistra kuchaře. Mistra kuchaře nezmiňujeme jenom tak, neboť šéfkuchařem kuchyně je Martin Záhora, kuchař, který prošel předními českými i zahraničními restauracemi. Kuchyně nevaří jenom pro žáky školy, ale v odpoledních hodinách je otevřená i pro veřejnost, potažmo nachystaná na catering. V tomto složitém zadání jsme se pokusili o nemožné, tedy skloubit všechny výše vypsané požadavky s tím, že zvládneme obstát při náročném výběrovém řízení, kde se nehodnotila pouze cena, ale i kvalita materiálu, zpracování a celkové zkušenosti dodavatele. Obstáli jsme, a to i podle zpětné vazby provozu a investora...

Použitá technologie pro kuchyni a sklady:

  • Varná technologie: Bertos Maxima 900 (sporák, kotel, pánev)
  • Varné kotle: Gastrohaal 200 a 400 litrů
  • Multifunkční pánev: Frima VCC 201 vč. příslušenství
  • Konvektomaty: Retigo Blue Vision 2011 i (nová verze konvektomatů!)
  • Hnětač tuhého těsta: MAG 200 (Domino srl)
  • Chlazení: NORDline a GEMM
  • Myčka černého nádobí: ATA ALPO1
  • Chladící a mrazící boxy na míru s externím agregátem
  • Škrabka zeleniny Vares
  • Vakuová balička Henkelmann Jumbo 42
  • nerezový nábytek s celonerezovými pracovními deskami, sílou materiálu 1,5 mm a kvalitou H1 a H2
  • duralové regály Edesa

 

Použitá technologie pro výdejnu jídel:

  • Výdejní horké vany s automatickým napouštěním a vypouštěním
  • Chladící ostrov pro výdej salátů
  • Chladící samoobslužné vitríny Kubus
  • Tunelová myčka: Silanos T3000 vč. nezbytného príslušenství
  • režony pro ohřev talířů
  • banketové vozíky Abner
  • autonatický výrobník čaje Bonamat B20
  • sodobar
  • výdejní terminál jídel na čipy
  • inventář

 

Kompletní vybavení restaurace Akvárna v Brně. Ojedinělý koncept marocké kuchyně kombinovaný s dalším pestrobarevným foodkonceptem, to je nejedna pozvánka pro návštěvu. Na čepu moravské minipivovary, k jídlu vše od tajini, přes citronové kuře, až po pivní sorbet či želé z proseca. Neotřelý koncept připravovaný z čerstvých surovin, tradičním způsobem a s láskou.

Použitá technologie:

Nové mycí centrum s tunelovou myčkou Kromo LK10010 Premium. Špičkové mycí centrum, které umyje všechno nádobí z hotelu v krátkém časovém horizontu, zachování nejvyšších standardů hygieny a ergonomie. Rekuperace vodních par a mycí vody snižuje spotřebu vody na neuvěřitelný 1 litr na koš! Optimální nastavení předmycí a sušící zóny výrazně snižuje spotřebu mycího a oplachového prostředku.