Základní škola Újezd u Brna
Kompletní rekonstrukce školní jídelny pro Základní školu Újezd u Brna. Během 2 měsíců byla kompletně přestavěna kuchyně vč. vzduchotechniky, jídelna a pult pro obsluhu žactva.
Dodaná technologie:
Varná technika: Alba Hořovice
Varné kotle Gastrohaal
Konvektomaty: Retigo Blue a Orange+ Vision
Mycí centrum pro bílé nádobí: průchozí myčky Silanos
Mycí centrum pro černé nádobí: granulová myčka černého nádobí Kromo GR s rekuperací
nerezové stoly na míru
Vývařovna Světlá
Kompletní vybavení vývařovny pro kapacitu pětset strávníků vč. kompletačního pásu, na kterém se balí jídlo do transportních setů. Kuchyně je vybavena varnou technologií od předního italského výrobce Berto´s, mycím centrem se strojem s automatickým posuvem Kromo vč. rekuperace odpadních par pro snížení spotřeby vody a elektrické energie. Skladovací kapacity jsou zajištěny pomocí chladících boxů se sjednocenou jednotkou, která uspoří spotřebu elektrické energie až o 30%.
Dodaná technologie:
- varná technologie Berto´s
- konvektomaty Retigo
- mycí centrum Kromo
- kompletační pás Alba Hořovice
- nerezový nábytek na míru
Snídaňový stůl, Hotel Vista 4*, Brno
Snídaňový stůl zhotovený na míru a dle přání zákazníka pro brněnský hotel Vista 4*. Snídaňové bary na míru nás zkrátka baví. Zákazník vznese požadavek, vznikne architektonický návrh od naší úžasné návrhářky Kateřiny, proběhne korekce s provozem a následně se pustíme do díla. Nově jsme do našeho portfólia zahrnuli i desky Silestone, které tvoří krásné a čisté pracovní plochy nebo obklady. Do snídaňového baru zakomponujeme cokoliv: chladící vanu, výdejní vodní lázeň, gril s odtahem nebo indukci pro přípravu jídel přímo před hosty.
Základní škola Antonínská, Brno
Kompletní rekonstrukce výdejny jídel na základní škole s rozšířenou výukou jazyků Antonínská, Brno. Předchozí výdejna jídel už nevyhovovala jak kapacitně, tak i technickými nároky na moderní, úsporný a ekologický provoz. Z tohoto hlediska se tedy snad podařilo vytvořit výdejnu, která na malém prostoru obslouží až o 20% více dětí, zároveň má snížené energetické nároky a její provoz je šetrný k životnímu prostředí. K srdci školní jídelny patří průchozí myčka nádobí s dvojitou rekuperací (par, tepla z odpadní vody), která šetří spotřebu elektrické energie, množství mycích i oplachových prostředků a zároveň díky rekuperaci par nepotřebuje napojení na centrální VZT.
Dodaná gastrotechnologie:
- Průchozí myčka nádobí Winterhalter PT-L s dvojitou rekuperací
- Indukční sporák Berner
- Elektrický konvektomat Retigo Blue Vision 623 i
- elektrické vodní lázně s automatickým napouštěním a vypouštěním vody
- nerezový nábytek na míru
- vyhřívaný zásobník na talíře