Kompletní rekonstrukce školní jídelny pro Základní školu Újezd u Brna. Během 2 měsíců byla kompletně přestavěna kuchyně vč. vzduchotechniky, jídelna a pult pro obsluhu žactva.

Dodaná technologie:

Varná technika: Alba Hořovice

Varné kotle Gastrohaal

Konvektomaty: Retigo Blue a Orange+ Vision

Mycí centrum pro bílé nádobí: průchozí myčky Silanos

Mycí centrum pro černé nádobí: granulová myčka černého nádobí Kromo GR s rekuperací

nerezové stoly na míru

My to říkali, že nás snídaňové bary baví. Do stávajícího provozu jsme implementovali nový snídaňový bar s kamennými deskami od Consetino a vyhřívanou a chladící technologií od Distform-Mychef.

Kompletní vybavení vývařovny pro kapacitu pětset strávníků vč. kompletačního pásu, na kterém se balí jídlo do transportních setů. Kuchyně je vybavena varnou technologií od předního italského výrobce Berto´s, mycím centrem se strojem s automatickým posuvem Kromo vč. rekuperace odpadních par pro snížení spotřeby vody a elektrické energie. Skladovací kapacity jsou zajištěny pomocí chladících boxů se sjednocenou jednotkou, která uspoří spotřebu elektrické energie až o 30%.

Dodaná technologie:

  • varná technologie Berto´s
  • konvektomaty Retigo
  • mycí centrum Kromo
  • kompletační pás Alba Hořovice
  • nerezový nábytek na míru

 

Snídaňový stůl zhotovený na míru a dle přání zákazníka pro brněnský hotel Vista 4*. Snídaňové bary na míru nás zkrátka baví. Zákazník vznese požadavek, vznikne architektonický návrh od naší úžasné návrhářky Kateřiny, proběhne korekce s provozem a následně se pustíme do díla. Nově jsme do našeho portfólia zahrnuli i desky Silestone, které tvoří krásné a čisté pracovní plochy nebo obklady. Do snídaňového baru zakomponujeme cokoliv: chladící vanu, výdejní vodní lázeň, gril s odtahem nebo indukci pro přípravu jídel přímo před hosty.

Kompletní rekonstrukce výdejny jídel na základní škole s rozšířenou výukou jazyků Antonínská, Brno. Předchozí výdejna jídel už nevyhovovala jak kapacitně, tak i technickými nároky na moderní, úsporný a ekologický provoz. Z tohoto hlediska se tedy snad podařilo vytvořit výdejnu, která na malém prostoru obslouží až o 20% více dětí, zároveň má snížené energetické nároky a její provoz je šetrný k životnímu prostředí. K srdci školní jídelny patří průchozí myčka nádobí s dvojitou rekuperací (par, tepla z odpadní vody), která šetří spotřebu elektrické energie, množství mycích i oplachových prostředků a zároveň díky rekuperaci par nepotřebuje napojení na centrální VZT.

Dodaná gastrotechnologie:

  • Průchozí myčka nádobí Winterhalter PT-L s dvojitou rekuperací
  • Indukční sporák Berner
  • Elektrický konvektomat Retigo Blue Vision 623 i
  • elektrické vodní lázně s automatickým napouštěním a vypouštěním vody
  • nerezový nábytek na míru
  • vyhřívaný zásobník na talíře