Vážení zákazníci,

touto cestou Vás zveme do Milána na mezinárodní gastronomický veletrh, konaný ve dnech 13. - 17.10. 2023 na výstavišti Fiera Milano.

"Veletrh HostMilano je pořádán každé dva roky a nabízí vše pro Vaše úspěšné podnikání, od surových materiálů po polotovary, přes strojní vybavení po nejmenší prvky inventáře. To vše s důrazem na aktuální a budoucí trendy, technologie a inovace."

Oborové zaměření veletrhu:
- výrobní technologie
- příslušenství pro celý HORECA segment
- suroviny a přísady
- snack / food service
- vybavení a zařízení prodejen
- a další 

a kde se potkáme?
TELME Hala 6P - stánek C22
CIME Hala 24P - stánek E12, E21, G12 a G22
CUPPONE Hala 3P - stánek G47, G57, H48 a H58
EVERLASTING Hala 7P - stánek D57, E48 a E58
FIMAR Hala 1P - stánek B23, B33, D24 a D34
FRIGOMECCANICA Hala 6P - stánek C44, C50, E43 a E49
GEMM Hala 1P - stánek G23, G33, H24 a H34
RETIGO Hala 7P - stánek C59, C65, D60 a D66
V-AIR Hala 10P - stánek C59 a C67
TECFRIGO Hala 1P - stánek H33 a L34
UNIS COOL Hala 10P - stánek D92, D98, E91 a E97
UNOX Hala 5P - stánek E23, E33, F24 a F34


potřebujete pomoci s lístky? Máte jiné přání?

 

Odkaz na oficiální stránky veletrhu https://expoplaza-host.fieramilano.it/en

 

S pozdravem,
tým MALÁČ s.r.o.

Vážení zákazníci,

touto cestou Vás zveme do Mnichova na veletrh pro pekaře a cukráře, konaný ve dnech 22. - 26.10. 2023 na výstavišti Messe München.

"Veletrh iba spojuje celý pekařský svět: uvidíte globální inovace, trendy, navážete nové kontakty v celé jejich rozmanitosti, vše na jednom místě."

Oborové zaměření veletrhu:
- výrobní technologie
- příslušenství pro pekařský a cukrářský průmysl
- suroviny a přísady
- snack / food service
- vybavení a zařízení prodejen
- a další 

a kde se potkáme?
RONDO A1/211
Royal Kaak A1/331
Bizerba A3/500
JEROS A3/130

 

potřebujete pomoci s lístky? Máte jiné přání?

 

Odkaz na oficiální stránky veletrhu https://www.iba-tradefair.com/en/

 

S pozdravem,
tým MALÁČ s.r.o.

 

Vážení přátelé,

všechny Vás srdečně zveme na letošní jarní zmrzlinovou akademii s ukázkou výroby točené i kopečkové zmrzliny na italských výrobnících. Samozřejmostí budou i ochutnávky nových příchutí a ukázky receptur.

 

Jaký je plán?

Zmrzlinové akademie budou probíhat vždy od 10:00 do 16:00. Přijďte za námi kdykoliv během semináře, rádi Vás uvidíme.

 

Kde a kdy?

Brno: úterý 28.03.2022, BOBYCENTRUM, sál Opera

Mapa zde 

Praha: čtvrtek 30.03.2022, Hotel Chvalská tvrz, Restaurace Sezóna

Mapa zde

 

Těšíme se na viděnou.

 

Tým MALÁČ

 

Teploty rostou, léto se blíží,
chci mít sezónu bez potíží.
Stroje a nějaké poutače,
s tím mi pomohou u MALÁČE.

 

Připravili jsme pro Vás zajímavou nabídku nových i bazarových výrobníků točené zmrzliny Icetech, Carpigiani, Cattabriga a Smach. Se zárukou a našimi maximálními službami tak, abyste si nadcházející sezóny jednoduše užili.

Nově začínajícím poradíme i s přípravou, zajistíme směsi založené na přírodní bázi a vybavíme reklamními poutači.

Seznamte nás s Vaší představou.

E-mail:

Telefon:

+420 736 484 539

Vážení cukráři,

pokud uvažujete o modernizaci Vaší výrobny či o zařazení univerzálního výrobníku, který zvládne opravdu vše nejen v cukrařině, přijďte za námi ve dnech 6. až 10. března. Budete si moci vyzkoušet vlastní recepty z vlastních surovin na stroji Ribot, který umí lahodné krémy, delikátní odpalované těsto nebo třeba zabaione.

V případě zájmu volejte nebo pište na níže uvedené kontakty, ať společně můžeme domluvit čas návštěvy. Akce se koná za každého počasí v modernizovaném showroomu naší společnosti.

E-mail:

Telefon:

+420 736 484 539