Představujeme Vám kompletní novou generaci profesionálních myček skla, nádobí, profesionálních průchozích myček, profesionálních myček na černé nádobí či profesionálních tunelových myček od italské společnosti ATA srl. Těm, kdo navštívili mezinárodní gastronomický veletrh HOST 2019 jsme je představili přímo na stánku výrobce. Vám ostatním přinášíme tuto novinku na našem gastronomickém webu, případně Vám je rádi předvedeme na našem showroomu.

Nový koncept spočívá v mnohem jednodušším systému ovládání, možnosti individuálního nastavení mycích i oplachových teplot, stejně tak si můžete nastavit mycí časy či typ mytého nádobí. To vše pomocí doytkového displeje s ikonami, pro větší přehlednost. Myčky jsou vybaveny WI-FI modemem pro snadnou kontrolu a ovládání pomocí chytrého telefonu. Že se Vám to zdá povědomé? Ano, je to pokus o přiblížení se špičkovým technologiím značkám jako Winterhalter či Hobart. Zároveň zůstává ve výrobě řada s jednoduchým ,  elektromechanickým , ovládáním.

Nyní si představíme všechny 3 modelové řady se všemi novinkami:

Basic line, základní verze:

  • myčky skla: B11, B21
  • myčka dorbného porcelánu: B31
  • Průchozí myčka: B51
  • nové led-diodové osvětlení
  • dvouplášťové provedení dveří
  • kompletní provedení z nerezové oceli AISI 304 (18/10)
  • 1 tlačítko pro celé ovládání myčky
  • vhodné do menších podniků, nebo podniků s extrémní vytížeností a obrátkou personálu

 

Value line, cenově dostupná verze:

  • myčka skla: AL36, AL40, AL43
  • myčka drobného porcelánu: AF 56, AF 58
  • Průchozí myčka: AT 901, AT 951
  • dvouplášťové provedení dveří
  • softové panty pro otvírání a zavírání dveří
  • ECO-FRIENDLY = snížení spotřeby vody až o 40%
  • kompletní provedení z nerezové oceli AISI 304 (18/10)
  • ovládací prvky: kombinace tlačítek a barevných ikon na displeji
  • vhodné pro středně velké provozy (restaurace, bary, pizzerie, školní jídelny)

 

Performance line, špičková mycí technologie do Vašich provozů:

  • myčka skla: AL247, AL360, AL400, AL403, AL451, AL501
  • myčka drobného porcelánu: AF 521, AF881, AF 611, AF781
  • Průchozí myčka: AT 1401, AT1201, AT1001
  • Myčka tunelová: ATR 1500, ATR 1800, ATR2700, ATR 3200 + myčky na míru (turnkey rack conveyor dishwashers)
  • Myčka černého nádobí: ALP40, ALP43, ALP 01, ALP 02, ALC100
  • dotykový displej se zobrazením aktuálních a požadovaných teplot mytí a oplachu
  • kompletní dvouplášťové provedení
  • dokonale vyprofilovaná vana pro snadné čištění
  • soft panty dveří pro snadné otvírání a zavírání
  • možnost zvolení mycího profilu podle vloženého nádobí
  • možnost zabudovaných změkčovačů
  • možnost propojení s WI-FI modulem pro snadnou kontrolu myčky
  • počítadlo mycích cyklů
  • ECO-FRIENDLY = snížení spotřeby vody až o 40%
  • vhodné zejména pro hotely, restaurace, bary a nemocniční zařízení

 

 

 

 

 

 

panel myčky ATA

 

Přinášíme Vám novinky z mezinárodního gastronomického veletrhu HOST 2019 Milano,

Novinky od našich partnerů:

ATA srl:

  • nové varné bloky v kvalitě hran H2 a H3 vč. možnosti personalizace vlastním barevným provedením a logem
  • nové ovládací prvky myček. Dotykový displej s barevnými ikonami

Berto´s:

  • B-flex: nový jednoduchý způsob ovládání špičkové varné technologie
  • nová technologie pro snídaňové bary a pensiony

Cime:

  • nový kávovar CO-X s možností nastavení různých tlaků v průběhu extrakce
  • nový design bestselleru CO-05

ICOS:

  • nové multifunkční kotle s dotykovou obrazovkou

Pavesi:

  • nová verze pizzapece na plyn RPM, nově s digitální jednotkou a otočným dnem

Smach:

  • nová řada zmrzlinových strojů, I-ON, s dotykovým displejem

 

Novinky dalších výrobců:

ProjectSysteme:

  • možnost personalizace myček do vlastního designu sladěného s provozovnou

Kromo:

  • nové průchozí myčky šetřící prostor ve Vašich restauracích

           

Vážení zákazníci,

dovolte, abychom Vás pozvali na 41. mezinárodní veletrh gastronomické technologie HOST 2019 v italském městě Milano. V rámci tohoto veletrhu vystavují největší výrobci na světovém trhu, kteří představují novinky a průlomové technologie v oblasti potravinářských strojů, kuchyní, barů a restaurací. V přidruženém pavilonu jsou vystaveny i segmenty kávy, horecy a cukrářství.

Kdy se veletrh koná? 18. - 22. října 2019

Kde se veletrh koná? Fiera Milano, Piazzale Carlo Magno 1, Milano, 20149.

Jak získat vstupenku zdarma? Napište nám na , nebo si o ni zavolejte na: +420 548 217 353

 

Jako obvykle jsme Vám k dispozici na stáncích našich partnerů, které najdete:

ATA srl: pavilon 3, stánek C33-E40. Myčky a varná technologie.

Berto´s spa: pavilon 3, stánek P43-P51 a R42-R50. Specialista na moderní kuchyně.

Berner GMBH: pavilon 5, stánek A01. Specialista na indukční spotřebiče.

CIME srl: pavilon 24, stánek U40-V39. Kávovary a mlýnky na kávu.

Crystal Ltd: pavilon 10, stánek F84-G85. Zmrzlinové stroje a snackové kuchyně

Domino srl: pavilon 4, stánek B54. Specialista pro řemeslné pekárny

Gemm srl: pavilon 1, stánek F29 - G 30. Chlazení, šokery a stopkynárny.

 

71d6b745 a8f9 414a a8a9 a4d723e04243Zajímá Vás jak vyrábět kvalitní kopečkovou zmrzlinu tradiční řemeslnou cestou podle italských receptur? Rádi byste se dozvěděli něco víc o přípravě kvalitních základů z poctivých surovin, které dají Vaší zmrzlině jedinečnou chuť? Pak právě pro Vás je tu náš kurz pravého italského gelata. Kurzem Vás provede přední italský odborník na výrobu tradičního italského gelata, pan Cristiano Cremaschi.

Účastník bude mít po absolvování kurzu základní informace o jednotlivých způsobech přípravy gelato a sorbetu, jejich výhodách a technologické náročnosti. Na základě tohoto kurzu se budete schopni rozhodnout, jakým způsobem chcete gelato vyrábět a kolik času a finančních prostředků k tomu budete představovat, ať už je to začátečník, nebo někdo, kdo chce posunout svoji stávající výrobu o krok vpřed.

Co Vás čeká:

  • teoretický úvod do výroby zmrzliny:výběr surovin, tvorba receptury, jaké stroje budete potřebovat?
  • výroba gelata: mléčný základ a základní příchutě (čokoládová, vanilková, pistáciová, ovocná)
  • výroba sorbetu z čerstvého a mraženého ovoce

Místo konání:

Sídlo firmy MALÁČ s.r.o., Matlachova 35, Brno

Termín: 06. 11. 2019 + 07.11.2019


Program:
10.00 – 12.00
Teoretická část a příprava na výrobu.

12.00 – 12.30
Prostor pro individuální konzultaci, drobné občerstvení.

12.30 – 15.00
Praktická část – výroba gelata a sorbetů

Vstupné: 150 Kč
Rezervace na emailu:
nebo na čísle +420 736 484 539.

Napadá Vás otázka, na kterou chcete na semináři slyšet odpověď? Nenašli jste v programu přípravu příchuti, kterou toužíte vidět? Napište nám a bude-li to v našich silách, zakomponujeme Vaše požadavky do programu.


Dále by vás mohlo zaujmout:
Během ledna se bude konat několikadenní školení italské cukrařiny a výroby gelato a sorbetů přímo v Itálii. Pokud Vás listopadový seminář pro výrobu gelata opravdu nadchne, máte možnost se ho zúčastnit. Na přesný termín, program a cenu kurzu se můžete ptát na semináři nebo kontaktovat Veroniku Šťastnou.

 

akademie 1

 

 

 

Léto je konečně tu a s ním je tradičnčně spojeno i letní osvěžení v podobě ledové tříště, ledové kávy, granity, mraženého jogurtu či domácí limonády. Dnes již granitovače nejsou spojeny jen se stánky u silnic, ale své místo si nachází i v občerstveních u cyklostezek, či seriozních kavárnách. Například v kavárnách nachází uplatnění stroje na výrobu ledové kávy s nízkým obsahem cukru. Pro letošní sezonu si náš výrobce, italská firma GBG patřící do koncernu Carpigiani Horeca Group, připravil řadu novinek, které umožňují výrobu nových a neotřelých produktů.

Granismart P50: stroje s výkonnější převodovkou pro výrobu mraženého jogurtu (krému) a ledové kávy s nízkým obsahem cukru

GR 127 shake: výrobník lahodných shaků s obsahem válce 7 litrů. Skvělý pomocník do nákupních center, kde potřebujete aktuální vysokou kapacitu (odchod diváků z kina)

GR 127: pokud hledáte velký a výkonný stroj pro výrobu ledové tříště, pak zrčitě sáhněte po GR 127. Sedm litrů namražené tříště, dalších 20 litrů tekuté v zásobníku. To je výkon, který se postará o jakékoliv množství zákazníků!

V-Air: zcela nový stroj na výrobu ledové tříště. Nasává vzdcuh ze spodmí strany stroje a vyfukuje jej zezadu nahoru. Tento jednoduchý princip umožňuje umístění do stísněných prostor (výklenky), nebo vedle zdrojů tepla jako jsou pece či grily. V Air je dostupný v 12ti litrové verzi. Ovládání pomocí dotykového displeje, kovové nožičky. Prostě moderní stroj se vším všudy.

SPIN Twist: možnost kombinace příchutí jako u točené zmrzliny!