- Podrobnosti
Rotační pec za skvělou cenu - to je Mantegna. Italský výrobce Cuppone tímto krokem přináší výhody rotačních pecí širší veřejnosti.
Kompaktní elektrická pizza pec s rotačním dnem za skvělou cenu! Vybavena moderním ovládacím panelem, nad kterým nebudou muset Vaši kuchaři bádat s možností uložení až 99 programů. Šikovným pomocníkem je také sběrač odrobinek v přední části, který lze jednoduše vyjmout. K dokonalému výsledku pečení přispívá speciálně tvarovaná pečicí komora a 25 mm silná deska, která dokonale rozprostře teplotu až 500 °C.
- Podrobnosti
Jak jsem již v titulku naznačil, ve spolupráci s rodinnou společností ICETECH se nám podařilo rozšířit portfolio o Italské výrobníky točené zmrzliny. Do konce června také za zaváděcí ceny. Společně dokážeme nakonfigurovat od kompaktních jednopák až po třípákové modely Supermax, s kapacitou až 1.120 zmrzlin/hod. Kompletní nabídku gravitačních strojů naleznete ZDE a stroje s nášlehem ZDE.
Nyní si tedy můžete vybrat z více značek pod jednou střechou. Společnost SMACH, která je v segmentu cena/výkon a je určena jako mezistupeň mezi Čínskými BQ (a jeho obdobami) a společnost ICETECH, která je nově naší luxusní značkou, přinášející vysokou kvalitu, výkonnost a renomé Italské značky.
Proč jsme se rozhodli právě pro ICETECH?
- konstrukční zpracování strojů, to, co zákazník nevidí, ale zkušený technik pozná
- rychlost a flexibilita v prodejní i poprodejní fázi ze strany výrobce
- know-how v oblasti průmyslových linek na výrobu zmrzliny
- Podrobnosti
Vážení přátelé,
všechny Vás srdečně zveme na letošní jarní zmrzlinovou akademii, kde si budete moci prohlédnout a ochutnat nové trendy pro výrobu točené i kopečkové zmrzliny. Co by letos nemělo v žádné cukrárně a kavárně chybět? A na čem to vyrobit? Jaké jsou současné trendy ve výrobě a prodeji? To všechno zodpovíme v úterý 29.03.2022 v Brně a ve čtvrtek 31.03.2022 v Praze.
Jaký je plán?
Od 10:00 do 13:00 _ vytváření receptur, výběr těch nejlepších surovin, osvědčené postupy výroby _ možnost konzultací s italskými profesionály
Od 13:00 do 17:00 _ ochutnávka všech příchutí, novinek i stálic, které by neměly ve vitríně chybět
Kde a kdy?
Brno: úterý 29.03.2022 od 10:00, Designhotel Noem Arch _
Praha: čtvrtek 31.03.2022 od 10:00, Hotel Chvalská tvrz
Musím se registrovat?
Nemusíte, ale uvítáme to :) , nebo na +420 548 217 353
- Podrobnosti
Stále častějším a oblíbenějším konceptem se u nás stává výroba takzvané čerstvé kopečkové zmrzliny. Výrobníky dobývají i menší města, menší cukrárny a další provozovny, kde doposud nad zmrzlinou ani nepřemýšleli. Ačkoliv jsme stále přesvědčeni, že vyrábět zmrzlinu se má především tradičním způsobem, nechceme Vás ochudit o nabídku našich výrobců, kteří tuto možnost nabízejí. Kontinuální výrobníky jsem efektivním způsobem, kterak zpestřit svoji jarní a letní nabídky o kopečkovou zmrzlinu, která se vyrábí před zraky zákazníků a oni tak dostanou o důvod víc, proč ji ochutnat. Jaké možnosti tedy nabízíme?
Vivo Gelato:
Klasický výrobník, do kterého vložíte tekutý základ, který se následně vymrazí. V tom stejném výrobníku pak zmrzlina zůstává, dokud ji nevyprodáte. Řešení od 195.000,- Kč ( bez DPH )
+ výrazná úspora místa
+ prezentace a výroba přímo před zraky zákazníka = vjem stále čerstvé zmrzliny
- máme-li se bavit o struktuře a kvalitě zmrzliny, pak se bavme o prodeji během jednoho dne. Poté už zmrzlina ztrácí správnou strukturu, což je obecná vlastnost pro všechny kontinuální výrobníky
- omezený počet druhů proti klasické vitríně
Gelo Standard:
Výrobníky umožňující buď vymrazení a uchování ve stejném stroji, nebo můžete tekutý základ vymrazit ve stroji a poté vyjmout celé vědro a umístit jej do vitríny. Řešení od 360.000,- Kč ( bez DPH )
+ zmrzlina zůstane v optimální kondici stejně jako při výrobě klasickou cestou , tj. můžete ji mít ve vitríně i 3-4 dny
+ velká pestrost druhů
+ možnost celoročního využití vitríny pro zákusky nebo jiné Vaše výrobky (vitrína umí chladit i v pozitivních teplotách, nejen mrazit), což výrazně urychluje návratnost vložené investice
+ krásný design sladěný s provozovnou
- dražší řešení oproti Vivo gelato
- prostorově náročnější (kombinujete výrobník a vitrínu)
- Podrobnosti
Cukráři pozor! Přichází pomocník do vaší výrobny, kerý ukončí úmornou a náročnou práci a přinese Vám čas a prostor na to, co je ve vašem podnikání opravdu důležité. Díky stroji Ribot vám odpadne řada namáhavých a zdlouhavých úkonů, které jste dosud museli dělat ručně. A víte, že už nějakou dobu je to zbytečné? Už od roku 2013 je Vám k dispozici užitečný pomocník, který zvládne vyrobit odpalované těsto, žloutkový krém nebo uvařit šlehačku. Díky několika výměnným nástrojům navíc můžete i krémy prošlehávat, nebo sekat ořechy na pastu, vyrábět marmeládu, ganáže i glazury. Jak tedy cukrářský stroj RIBOT funguje?
Ve svém válci umí zahřívat, chladit i mrazit. Můžete proto vložit ingredience jak hned na začátku, tak i v průběhu procesu výroby, což se hodí například u odpalovaného těsta nebo žloutkového krému. Zvolíte si program, který už vás sám provede pocesem výroby, upozorní na přidání ingrediencí a kolik času ještě bude potřebovat k výrobě. Vy se mezitím můžete věnovat jiným činnostem, při kterých využijete své kreativní dovednosti a šikovné ruce.
Pokud si chcete stroj sami vyzkoušet, přijďte za námi kdykoliv na náš showroom!
Hlavní výhody Ribotu oproti konkurenci:
- přehledný a snadno ovladatelný dotykový displej
- plná komunikace v češtině
- příslušenství pro celou cukrárnu (nůž na ovoce, nůž na sekání ořechů, míchadlo na tuhá těsta, šlehací metle pro krémy a šlehačku)
- 300 programů + kuchařka + volná místa pro Vaše programy!
- výstup USB pro kontrolu procesu výroby (HACCP)
Co naši zákazníci nejčastěji v Ribotu vyrábí:
- zmrzlinu (uvaříte zmrzlinový základ, dochutíte a vymrazíte)
- krémy (žloutkový krém, pudink, náplně)
- odpalované těsto (taky těsto na makronky, laskonky, pusinky, tartaletky...)
- vaječný likér (stále populárnější na Vánoce, stejně jako náplň)
- výroba karamelu
- výroba marcipánu
K čemu dalšímu mi může být Ribot užitečný:
- stroj pro výrobu ořechových past a másel (příslušenství sekací nůž)
- stroj na vaření a šlehání krémů či šlehačky (šlehací metle)
- stroj pro výrobu marmelád (ovocné marmelády, povidlí bez konzervantů)
- stroj pro vaření panna cotty
- stroj na výrobu ganáže, poche de fruta
- rozpouštění čokolády pro polévání a potahování
- výroba zápary
- výroba gumových medvídků, pendreků, marshmallows
Jak využiji Ribot v pekárně:
- vaření krémů
- výroba těst (odpalované, chlebové, pizza těsto)
- výroba zápary
Jak využiji Ribot v gastronomii (restauraci, bistru, hotelu):
- výroba vlastní majonézy, dipů
- vaření základů pro guláš, bolognese, bešamelu
- napařování zeleniny (vlastní speciální koše)
- vaření mořských plodů (vlastní speciální koše)
- vaření těstovin (vlastní speciální koše)
- výroba vlastních sorbetů, studených dezertů i zákusků
- výroba vlastní zmrzliny pro rauty a cattering
- výroba vlastních jogurtů a čerstvých sýrů
Krátké představení Ribotu si můžete prohlédnout na videích:
https://www.youtube.com/watch?v=QbQ86HpUcO0&t=218s
https://www.youtube.com/watch?v=lnp2_j5ngYs
https://www.youtube.com/watch?v=UNjk_77reQ0