- Podrobnosti
Nabízíme Vám servis strojů na točenou i kopečkovou zmrzlinu. Jelikož se nám pomalu ale jistě blíží ke konci zmrzlinová sezóna, bylo by vhodné myslet i na Vaše výrobní prostředky, které poctivě celou sezonu sloužily a nyní si rovněž zaslouží trošku péče a zvýšené pozornosti. Během sezóny jste třeba ne každé klepnutí nebo vrznutí řešili, ale teď je ten správný čas tyto záležitosti vyřešit a předejít tak větším problémům, které by Vás mohly doběhnout v další sezóně. Pamatujte, že v sezóně je množství požadavků na servis několikanásobně zvýšené a čekací intervaly se pak mohou prodloužit až na dny.
Jaké servisní služby nabízíme?
- Servis strojů na točenou zmrzlinu (značky: Smach, IceTeam1927, Cattabriga, Coldelite, Promag, IceTech, Carpigiani, Telme, ElectroFreeze)
- Servis strojů na kopečkovou zmrzlinu (značky: Telme, IceTeam1927, Cattabriga, Coldelite, Promag, IceTech, Carpigiani, Smach/Crystal, Valmar, Ott-Freezer, Nemox)
- Servis výrobníků ledové tříště (značky: GBG, Carpigiani, Cattabriga, Sencotel, SPM, CAB)
- Servis výrobníků šlehačky (značky: Telme, Carpigiani, Cattabriga, Coldelite, Thermoplan)
Co servisní prohlídka obsahuje?
- kontrola výkonu kompresoru a těsnosti chladícího okruhu
- kontrola převodovek, ložisek, řemenů, kontrola čerpadel (případná oprava)
- vyčistění kondenzátorů
- kontrola opotřebitelných náhradních dílů a případný seznam s návrhem na výměnu (stěrky, kolečka, těsnění)
- Seznam dílů a prací potřebných ke správnému chodu stroje vč. cen. Po jeho odsouhlasení pak bude následně proveden i servis. Vždy víte předem, kolik Vás servis bude stát.
- každý stroj je odzkoušen se zmrzlinou (tříští, šlehačkou), vyčištěn a vydezinfikován
Jak na to?
- Zavolejte nám na telefon +420 548 217 353, nebo napište na email a domluvte si svůj termín servisní prohlídky.
- Stroj buď dovezte, nebo Vám jej svezeme my (podle domluvy). Nikdy stroj nevozte bez předchozí domluvy!
- Stroj základně vyčistěte. Do servisu vozte stroje s elementární očistou (ne plné zkažené zmrzliny atd).
- Podrobnosti
Rotační pec za skvělou cenu - to je Mantegna. Italský výrobce Cuppone tímto krokem přináší výhody rotačních pecí širší veřejnosti.
Kompaktní elektrická pizza pec s rotačním dnem za skvělou cenu! Vybavena moderním ovládacím panelem, nad kterým nebudou muset Vaši kuchaři bádat s možností uložení až 99 programů. Šikovným pomocníkem je také sběrač odrobinek v přední části, který lze jednoduše vyjmout. K dokonalému výsledku pečení přispívá speciálně tvarovaná pečicí komora a 25 mm silná deska, která dokonale rozprostře teplotu až 500 °C.
- Podrobnosti
Stále častějším a oblíbenějším konceptem se u nás stává výroba takzvané čerstvé kopečkové zmrzliny. Výrobníky dobývají i menší města, menší cukrárny a další provozovny, kde doposud nad zmrzlinou ani nepřemýšleli. Ačkoliv jsme stále přesvědčeni, že vyrábět zmrzlinu se má především tradičním způsobem, nechceme Vás ochudit o nabídku našich výrobců, kteří tuto možnost nabízejí. Kontinuální výrobníky jsem efektivním způsobem, kterak zpestřit svoji jarní a letní nabídky o kopečkovou zmrzlinu, která se vyrábí před zraky zákazníků a oni tak dostanou o důvod víc, proč ji ochutnat. Jaké možnosti tedy nabízíme?
Vivo Gelato:
Klasický výrobník, do kterého vložíte tekutý základ, který se následně vymrazí. V tom stejném výrobníku pak zmrzlina zůstává, dokud ji nevyprodáte. Řešení od 195.000,- Kč ( bez DPH )
+ výrazná úspora místa
+ prezentace a výroba přímo před zraky zákazníka = vjem stále čerstvé zmrzliny
- máme-li se bavit o struktuře a kvalitě zmrzliny, pak se bavme o prodeji během jednoho dne. Poté už zmrzlina ztrácí správnou strukturu, což je obecná vlastnost pro všechny kontinuální výrobníky
- omezený počet druhů proti klasické vitríně
Gelo Standard:
Výrobníky umožňující buď vymrazení a uchování ve stejném stroji, nebo můžete tekutý základ vymrazit ve stroji a poté vyjmout celé vědro a umístit jej do vitríny. Řešení od 360.000,- Kč ( bez DPH )
+ zmrzlina zůstane v optimální kondici stejně jako při výrobě klasickou cestou , tj. můžete ji mít ve vitríně i 3-4 dny
+ velká pestrost druhů
+ možnost celoročního využití vitríny pro zákusky nebo jiné Vaše výrobky (vitrína umí chladit i v pozitivních teplotách, nejen mrazit), což výrazně urychluje návratnost vložené investice
+ krásný design sladěný s provozovnou
- dražší řešení oproti Vivo gelato
- prostorově náročnější (kombinujete výrobník a vitrínu)
- Podrobnosti
Jak jsem již v titulku naznačil, ve spolupráci s rodinnou společností ICETECH se nám podařilo rozšířit portfolio o Italské výrobníky točené zmrzliny. Do konce června také za zaváděcí ceny. Společně dokážeme nakonfigurovat od kompaktních jednopák až po třípákové modely Supermax, s kapacitou až 1.120 zmrzlin/hod. Kompletní nabídku gravitačních strojů naleznete ZDE a stroje s nášlehem ZDE.
Nyní si tedy můžete vybrat z více značek pod jednou střechou. Společnost SMACH, která je v segmentu cena/výkon a je určena jako mezistupeň mezi Čínskými BQ (a jeho obdobami) a společnost ICETECH, která je nově naší luxusní značkou, přinášející vysokou kvalitu, výkonnost a renomé Italské značky.
Proč jsme se rozhodli právě pro ICETECH?
- konstrukční zpracování strojů, to, co zákazník nevidí, ale zkušený technik pozná
- rychlost a flexibilita v prodejní i poprodejní fázi ze strany výrobce
- know-how v oblasti průmyslových linek na výrobu zmrzliny
- Podrobnosti
Vážení přátelé,
všechny Vás srdečně zveme na letošní jarní zmrzlinovou akademii, kde si budete moci prohlédnout a ochutnat nové trendy pro výrobu točené i kopečkové zmrzliny. Co by letos nemělo v žádné cukrárně a kavárně chybět? A na čem to vyrobit? Jaké jsou současné trendy ve výrobě a prodeji? To všechno zodpovíme v úterý 29.03.2022 v Brně a ve čtvrtek 31.03.2022 v Praze.
Jaký je plán?
Od 10:00 do 13:00 _ vytváření receptur, výběr těch nejlepších surovin, osvědčené postupy výroby _ možnost konzultací s italskými profesionály
Od 13:00 do 17:00 _ ochutnávka všech příchutí, novinek i stálic, které by neměly ve vitríně chybět
Kde a kdy?
Brno: úterý 29.03.2022 od 10:00, Designhotel Noem Arch _
Praha: čtvrtek 31.03.2022 od 10:00, Hotel Chvalská tvrz
Musím se registrovat?
Nemusíte, ale uvítáme to :) , nebo na +420 548 217 353