Cukráři pozor! Přichází pomocník do vaší výrobny, kerý ukončí úmornou a náročnou práci a přinese Vám čas a prostor na to, co je ve vašem podnikání opravdu důležité. Díky stroji Ribot vám odpadne řada namáhavých a zdlouhavých úkonů, které jste dosud museli dělat ručně. A víte, že už nějakou dobu je to zbytečné? Už od roku 2013 je Vám k dispozici užitečný pomocník, který zvládne vyrobit odpalované těsto, žloutkový krém nebo uvařit šlehačku. Díky několika výměnným nástrojům navíc můžete i krémy prošlehávat, nebo sekat ořechy na pastu, vyrábět marmeládu, ganáže i glazury. Jak tedy cukrářský stroj RIBOT funguje?

Ve svém válci umí zahřívat, chladit i mrazit. Můžete proto vložit ingredience jak hned na začátku, tak i v průběhu procesu výroby, což se hodí například u odpalovaného těsta nebo žloutkového krému. Zvolíte si program, který už vás sám provede pocesem výroby, upozorní na přidání ingrediencí a kolik času ještě bude potřebovat k výrobě. Vy se mezitím můžete věnovat jiným činnostem, při kterých využijete své kreativní dovednosti a šikovné ruce.

 

Pokud si chcete stroj sami vyzkoušet, přijďte za námi kdykoliv na náš showroom!

 

Hlavní výhody Ribotu oproti konkurenci:

  • přehledný a snadno ovladatelný dotykový displej
  • plná komunikace v češtině
  • příslušenství pro celou cukrárnu (nůž na ovoce, nůž na sekání ořechů, míchadlo na tuhá těsta, šlehací metle pro krémy a šlehačku)
  • 300 programů + kuchařka + volná místa pro Vaše programy!
  • výstup USB pro kontrolu procesu výroby (HACCP)

Co naši zákazníci nejčastěji v Ribotu vyrábí:

  • zmrzlinu (uvaříte zmrzlinový základ, dochutíte a vymrazíte)
  • krémy (žloutkový krém, pudink, náplně)
  • odpalované těsto (taky těsto na makronky, laskonky, pusinky, tartaletky...)
  • vaječný likér (stále populárnější na Vánoce, stejně jako náplň)
  • výroba karamelu
  • výroba marcipánu

K čemu dalšímu mi může být Ribot užitečný:

  • stroj pro výrobu ořechových past a másel (příslušenství sekací nůž)
  • stroj na vaření a šlehání krémů či šlehačky (šlehací metle)
  • stroj pro výrobu marmelád (ovocné marmelády, povidlí bez konzervantů)
  • stroj pro vaření panna cotty
  • stroj na výrobu ganáže, poche de fruta
  • rozpouštění čokolády pro polévání a potahování
  • výroba zápary
  • výroba gumových medvídků, pendreků, marshmallows

 

Jak využiji Ribot v pekárně:

  • vaření krémů
  • výroba těst (odpalované, chlebové, pizza těsto)
  • výroba zápary

 

Jak využiji Ribot v gastronomii (restauraci, bistru, hotelu):

  • výroba vlastní majonézy, dipů
  • vaření základů pro guláš, bolognese, bešamelu
  • napařování zeleniny (vlastní speciální koše)
  • vaření mořských plodů (vlastní speciální koše)
  • vaření těstovin (vlastní speciální koše)
  • výroba vlastních sorbetů, studených dezertů i zákusků
  • výroba vlastní zmrzliny pro rauty a cattering
  • výroba vlastních jogurtů a čerstvých sýrů

 

Krátké představení Ribotu si můžete prohlédnout na videích:

https://www.youtube.com/watch?v=QbQ86HpUcO0&t=218s

https://www.youtube.com/watch?v=lnp2_j5ngYs

https://www.youtube.com/watch?v=UNjk_77reQ0

 

Vážení zákazníci, milí partneři,

mnohokrát Vám děkujeme za letošní krásnou spolupráci, protože v této době je každá spolupráce vskutku vzácná a vážená. Letos jí bylo opravdu hodně a my jsme za ní vděční, protože víme a vidíme, jaká situace je kolem nás. Společně jsme navzdory okolnostem dokázali rozjet Vaše nové úžasné projekty, zrekonstruovat provozovny a doplnit Vaše stávající výrobny tak, abyste se posunuli zase o kousek dál.

Do nového roku 2022 vám všem přejeme pevné zdraví, hodně obchodních i životních úspěchů a navíc , jako bonus , jedno speciální přání, které se Vám splní :)

 

Protože pro příští rok chystáme několik novinek, potřebujeme si na ně odpočinout a připravit se na ně. Z tohoto důvodu , prosím , vezměte na vědomí, že:

od 23.12.2021 do 02.01.2021 budeme mít zavřeno. V opravdu naléhavých případech se , prosím , obraťte na svého obchodního zástupce, nebo servisní oddělení

+420 731 508 460, pan Kučera _ žádost o servis

budeme rádi, když naši dopravci a dodavetelé budou koordinovat své kroky na telefonu: +420 736 484 539, pan Šťastný

Vážení zákazníci,

dovolte, abychom Vás i letos pozvali na mezinárodní veletrh HOST Milano 2021, který se uskuteční od 22. do 26. října 2021. Jedná se o vynikající příležitost prohlédnout si velké množství výrobců gastronomické technologie pro restaurace, bary, jídelny, závodní jídelny, školní kuchyně, bistra a kavárny - všechny pod jednou střechou. Zároveň dochází k představování novinek, čili všechny nejnovější trendy budete mít přímo z první ruky. Dalším zaměřením výstavy je káva a vše s ní spojené. Baristické potřeby, káovary, mlýnky a předeším. Desítky výrobců té nejlepší kávy, opět pod jednou střechou. Během jednoho dne můžete zažít cupping špičkových káv, nejen z Itálie. Vzhledem ke covidovým opatřením je nutné mít na sobě respirátor min. třídy FFP2 a buď negativní test na Covid-9, nebo mít plně dokončené očkování.

Pokud byste chtěli pomoci se vstupenkami, obraťte se na nás, rádi Vám pomůžeme!

Kde se s námi můžete potkat:

Berto´s, varná technologie: hala P3, stánek G33-G41.

Frigomecanica, chlazení pro bary a bistra: hala P2, stánky C28-C34

Cime, profesionální kávovary: hala P24, stánky S52-T51

Retigo, české konvektomaty: hala P7, stánky C49-C57

Esmach, pekařské pece a pece na pizzu, hala P5, stánky H17-H25

Pavesi forni, kamenné pizzapece, hala P3, stánek N52

Vážení zákazníci,

přinášíme Vám novinky z největšího evropského gastronomického veletrhu HOST z italského Milána. Jsou to novinky ze stánků (nejen) našich partnerů a jsou přinášeny našima očima, tedy i Vy jste mohli zaznamenat něco, co naší pozornosti uniklo a my budeme rádi, pokud se o ně s námi podělíte na IG nebo FB s hastagem #HostMilano21.

Novinky:

Berto´s, varná technika: novinkami letos nešetřila firma Berto´s. Ačkoliv je její portfolio poměrně široké, rozhodla se jej rozšířit o vlastní monoblokové jedno a dvoukřídlé lednice, jedno a dvoukřídlé mraznice a zejména o elektrické konvektomaty, které budou k dispozici jak ve verzi s nástřikem, tak v bojlerové verzi. Tím získává ucelenou řadu spotřebičů pro všechny moderní gastronomické provozy, jako jsou hotely, restaurace, školní kuchyně a jídelny.

JIPA: český výrobce multifunkčních zařízení , elektrických pánví, přišel s novou verzí ovládacích dotykových panelů, které mají lepší odezvu i v náročných provozech s mastnotou, vlhkostí a zároveň jsou odolnější vůči běžnému kuchyňskému provozu. Za nás jednoznačný palec nahoru.

Retigo: další český (nebo spíše moravský) výrobce světových konvektomatů představil svoji novou konektvitu, tedy možnost správy zařízení přes internet nebo vzdáleným příštupem přes aplikaci ve Vašem chytrém telefonu.

Cime, profesionální pákové kávovary. Kompletně nová designová řada kávovarů od italského výrobce CIME, který představil o zbrusu nový kus C07 s možností nastavení tlaku v jednotlivých fázích přípravy kávy.

Meiko: nový typ myček s tzv. automatickým posuvem, který umožňuje umývat kompletní tabletový systém bez třídění. Do pásu vložíte neodstrojený tablet a vše se již rozřídí jak má. Ideální pomocník pro domovy sociální péče, školní jídelny, vězeňská zařízení.

Výroba kvalitní, řemeslné kopečkové zmrzliny zaznamenává mimořádný rozkvět a ruku v ruce s tím jde i prodej a prezentace zmrzliny. Dnes jsou již tytam hlučící vitríny, které jsou naplněny nevábně vypadající zmrzlinou plnou krystalků ledu a zbytků ostatních příchutí. Chce-li být cukrárna úspěšná, musí umět vyrobit zmrzlinu té nejvyšší kvality, umět ji pěkně odprezentovat a ještě náročného zákazníka mile překvapit. Není proto divu, že se ke slovu dostávají stroje pro výrobu čerstvé kopečkové zmrzliny, např. typu GX nebo BG , které ji v sobě rovněž i uchovávají. Takto vyrobená zmrzlina je maximálně čerstvá a vyráběná přímo před zraky zákazníků. Další nemalou výhodou je, že v takovýchto strojích zmrzlinu přímo i uchováte, takže nepotřebujete další místo pro výrobnu. Nicméně kamenem úrazu může být právě ona prezentace zmrzliny, protože zmrzlina uchovávaná přímo ve výrobních válcích ztrácí časem kvalitu a hlavně, nedá se nazdobit. A protože my víme, že oči prodávají, přicházíme s vlastním konceptem, kterým je Gelolab.

Gelolab je unikátní systém výroby a prezentace (prodeje) zmrzliny při zachování předností čerstvé výroby zmrzliny a zároveň systém, který umožňuje zmrzliny dozdobit a plnohodnotně prezentovat. Způsob výroby je jednoduchý. Připravenou tekutou směs nalijete do válce (vědra), kde se zmrzlina vymrazí do požadované konzistence. Poté vědro vytáhnete a vložíte do vitríny, kde je zmrzlinu možné dozdobit, promíchat variegatem nebo posypat ořechy či kousky čokolády. Samotný prodej zmrzliny pak už probíhá přímo z vitríny a vy ve stroji můžete průběžně vyrábět zmrzlinu pro doplnění aktuálních zásob. Další nespornou výhodou je to, že po ukončení zmrzlinové sezony můžete vitrínu využít buď pro mražené zákusky (dorty, semifreda), nebo ji přepnout do pozitivních hodnot (+2/+8 °C) a využívat ji na zákusky, dorty a cokoliv dalšího.

Gelolab Vás neomezí ani prostorově. V porovnání s konkurencí se Gelolab pohybuje v podobných půdorysných rozměrech, jen s tím rozdílem, že Gelolab nabízí mnohem větší množství variant a designů, protože je určen nejen jako výrobní prostředek, ale může se stát i perlou Vaší provozovny.

 

Výrobníky Gelolab:

Každý výrobník vyrobí v jednom vědru 2,5 litru zmrzliny, celkově je schopen vyrobit 4 vědra za hodinu. Počet strojů se obvykle vybírá podle počtu věder, podle toho, kolik jich vitrína pojme. Řadit výrobníky můžete buď vedle sebe, nebo za sebe, opět podle prostorových možností. Ovládání probíhá buď přes digitální ovládání, nebo přes dotykový displej.

Vitríny Gelolab & Gelostandard:

V nabídce jsou jednoduché vitríny připomínající svým způsobem vitríny na pozzeti, nebo i opravdové designové skvosty, které prozáří Vaši provozovnu. Vědra opět můžete řadit vedle sebe, nebo za sebe a to v podstatě v kontinuální linii.