- Podrobnosti
Vážení zákazníci,
zveme Vás na veletrh Salima, Salimatech, který se uskuteční od 07. do 09. února 2023. Na tomto potravinářském a gastronomickém veletrhu budeme prezentovat novou generaci cukrářských strojů Ribot, strojů které Vás ušetří namáhavé práce a dají prostor pro Vaši kreativitu a kvalitu.
Najdete nás v pavilonu V.
Pokud se za námi chcete zastavit, využijte možnosti si vygenerovat lístek zdarma:
Promo kód:
RTTTDN535J (hromadný kód)
Postup registrace firemní pozvánky:
- jděte na stránky www.bvv.cz/salimatech
- klikněte na banner "REGISTRACE NÁVŠTĚVNÍKŮ"
- vyberte veletrh podle pozvánky, poté zadejte promo kód z firemní pozvánky
- vyplňte zobrazený formulář a odešlete
Po registraci Vám pořadatel veletrhu emailem zašle voucher ve formátu PDF, který si vytiskněte. PDF s nárokem na vstup zdarma pak použijte na turniketech u vstupu na veletrh. Bezplatný vstup na veletrh lze uplatnit i v případě PDF uloženého v mobilním zařízení.
- Podrobnosti
Vážení zákzaníci,
rádi bychom Vás pozvali na největší cukrářský, zmrzlinářský a surovinový veletrh v Evropě, Sigep v italském městě Rimini. Od soboty 21.01. do středy 25.01.2023 se na ploše 6 výstavních hal otevřou stánky se strojním vybavením, surovinami i novinkami na poli řemeslných pekáren, cukráren, kaváren a zmrzlináren. Jako tradičně budeme k dispozici na stánku našeho TOP partnera, italské firmy Telme. Pavilon A5, stánek 041!
Za návštěvu určitě stojí:
Telme _ výrobníky zmzrliny, cukrářské stroje. Pavilon A5, stánek 041!
Frigomeccanica _ vitríny a vybavení pro curkárny. Pavilon A7, stánek 039
Gelostandard _ vitríny a výrobníky zmrzliny. Pavilon C1, stánek 090
Tecfrigo _ vitríny a vybavení baru. Pavilon C5, stánek 174
FBM _ top stroje na výrobu čokolády (tempírky, BeantoBar). Pavilon B3, stánek 033
Gemm _ šokery, mrazáky, konzervátory. Pavilon B1, stánek 067.
- Podrobnosti
Zveme Vás všechny na podzimní kurzy Zmrzlinové školy z čistě přírodních surovin. Spolu s naším lektorem Vám odkryjeme tajemství úspěchu slavného italského zmrzlináře Alberta Palliniho, oceněného 3 kornouty slavným italským průvodcem Gambero Rosso. Tuhle cestu razíme už několik let, výroba zmrzliny z čistě přírodních surovin bez zbytečných "éček" je základem pro úspěch naší zmrzliny a může být i té Vaší. V dnešní době navíc výroba z primárních surovin ušetří spoustu peněz, které byste jinak museli věnovat do drahých prefabrikátů. Přijďte a naučte se, jak se vytváří receptury, jak se vyrábí zmrzlina, která se vyrábí takřka sama. Cena kurzu je 1.000,- Kč (bez DPH) na osobu.
Kvůli omezené kapacitě míst se , prosím , registrujte na: , nebo na telefonu +420 548 217 353
Co Vás čeká:
ÚTERÝ 29.11.2022 _ dopoledne _ začínáme v 09:30
- z čeho se zmrzlina skládá
- Jak se počítá receptura
- Jak postupovat, pokud receptura sedí, ale zmrzlina se mi nezdá
- Založíme paster
ÚTERÝ 29.11.2022 _ odpoledne
- Praktická ukázka počítání receptur
- Tipy a triky při počítání
- Výroba zmrzliny
- Testování a ochutnávka
STŘEDA 30.11.2022 _ dopoledne
- praktické ukázky výroby zmrzliny
- sami si vyzkoušíte zmrzlinu vyrobit (uvařit a vyrobit)
- ochutnávka a hodnocení zmrzlin
STŘEDA 30.11.2022 _ odpoledne
- tipy a triky při výrobě
- konzultace Vašich stávajících receptur
- diskuze účastníků
- Podrobnosti
Vážení zákazníci,
děkujeme Vám za letošní krásnou spolupráci a přejeme Vám, Vašim rodinám, spolupracovníkům klidné prožití Vánoc a šťastný vstup do nového roku 2023. Jelikož si i my potřebujeme odpočinout, rádi bychom Vás informovali o otvírací době během Vánoc.
19.12.2022 - 22.12.2022: 08:00 - 15:00
23.12.2022 - 01.01.2023: zavřeno
od 02.01.2023 jsme pro Vás opět k dispozici od 08:00 do 17:00
- Podrobnosti
Vážení zákazníci,
rádi bychom Vás pozvali na veletrh Südback, který se bude konat od soboty 22. do úterý 25. října v německém městě Stuttgart. Po veletrhu IBA se jedná o prakticky nejvýznamější veletrh pro pekaře a velké cukráře v Evropě. Najdete nás na stáncích našich stálých partnerů HOBA, RONDO a KAAK Group.
Pokud byste potřebovali pomoct s lístky, určitě se neváhejte ozvat.
Srdečně Vás zveme, team Maláč s.r.o.