Kompletní vybavení kavárny na Pedagogické fakultě Masarykovi univerzity. Ve veřejné soutěži jsme získali zakázku pro dodání kompletního vybavení kavárny, která zlepší studijní podmínky budoucím pedagogům. Provozovatelem kavárny je neziskové sdružení Café Práh, které dává práci hendikepovaným lidem, čímž dostává celý provoz i další sociální rozměr.

Použitá technologie:

  • Chladící vitrína: Sevel Baroque VU-1540
  • Chladící zařízení: NORDline UR
  • Myčka: RedFox QQ
  • Výrobník ledu: Brema
  • Výčepní zařízení Lindr

Malá a nenápadná kavárna v Brně , Černých polích , skrývá jednu z nejlepších výroben dortů a semifred poslední doby. Paní Bee osobně vyrábí každý dort, zákusek či semifredo. Ačkoliv v jejím podání to jsou spíše umělecké skvosty, než "pouhé"  dezerty. Jsme rádi, že vybavením své provozovny a kavárny pověřila právě nás. Pečlivým výběrem jsme našli přesně tu technologii, kterou hledala, a pomohli jí tak splnit si sen o vlastní provozovně.

Použitá technologie:

 

Jak zázraky paní Bee vyrábí, se můžete podívat zde: https://www.facebook.com/beescakecafe/?fb_dtsg_ag=Adx8kWZjsT_K-WfZh4NX_hKF9O_Q7N42NvcOOMakx50egQ%3AAdy0biKMpHNVv3RHBwATHfHD_t7qPT9M2rJYa5keE0dDug

Prodejní výrobník kopečkové zmrzliny GELSHOW 2x3 pro kavárnu v Újezdu u Brna! Fantastický stroj, který vyrábí krémovou kopečkovou zmrzlinu a zároveň ji v sobě uchová. Unikátní koncept italské firmy Telme slaví úspěch po celé Evropě, a nyní i v České republice.

Zmrzlinový stroj Gelshow umožňuje vyrábět zmrzlinu podle vlastních receptů, můžete do něj vkládat kousky ovoce nebo i kousky čokolády či oříšků... Pokud hledáte řešení kvalitní italské zmrzliny a zároveň nemáte místo ani čas pro výrobu většího počtu druhů (než 3), pak je Gelshow určen právě pro Vás. Přijďte se přesvědčit na naše referenčí provozy nebo do našeho brněnského showroomu!

Chcete vidět jak stroj pracuje? Mrkněte na: https://www.youtube.com/watch?v=BiIJr-qVYi4&t=6s. PS: Za každý odběr budeme rádi ;-)

Kompletní vybavení cukrárny, kavárny a zmrzlinárny v Terezíně. Vlastní výroba zmrzliny i zákusků, skvělá káva i šlehačka. Součástí celkové zakázky byl i profesionální baristický kurz.

Použitá technologie:

Ice cream´s not dead and death by chocolate... To je hlavní motto nové řemeslné výrobny zmrzliny a řemeslné výrobny čokolády v Brně. Zavedená a oblíbená čokoládovna Minach se rozhodla, že si začne vyrábět vlastní zmrzlinu i pralinky a ke všemu podle vlastních receptů. Jsme velmi rádi, že jsme mohli na tomto projektu participovat, neboť právě řemeslné výrobny jsou naším hlavním oborem. Na nepřekonatelném stroji Ribot 10 se hravě vyrobí základ pro jakoukoliv zmrzlinu dle Vaší fantazie! V tom stejném stroji si také vyrobíte onu úžasnou zmrzlinu a nemusíte tudíž zmrzlinový základ přenášet, převažovat a kdovíco ještě. Pro zvýšení kapacity výroby se v Minach rozhodli, že si pořídí pastér a homogenizátor zmrzlinových základů Evopasto 30. Samozřejmostí je pak dodání kvalitního šokeru a konzervátoru od italské společnosti Gemm.

Čokoládových výroben roste v Česku jako hub po dešti, ale těch opravdu dobrých je věru pomálu. V Minach se rozhodli, že se připojí k těm několika z mála, kteří půjdou opravdu od píky. Pražení vlastních bobů, pomalé konšování a nakonec výroba té nejpravější čokolády. Z ní se v temperovacím stroji Chocotemper Top vyrábí fantastické pralinky s těmi nejrozmatitějších chutí. Samozřejmě i pralinky se někde musí skladovat. K tomu slouží konzervátor čokoládových produktů, rovněž z produkce italské společnosti Gemm...

Prodejna samotná je pak osazena vynikajícími vitrínami od firmy Sevel. Ty patří k nejlépe hodnoceným na světě a to jednak pro jejich technickou kvalitu ale i pro schopnost vyhovět zákazníkovi v rozměrech a tvarech. Výroba vitrín na zakázku není žádnou výjimkou a i proto jsme hrdí, ze jsme jejich oficiálními dealery pro Českou republiku.

 

Použitá technologie: